Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek nem volt semmi előjele,...

Akinek nem volt semmi előjele, mikor és hogy indult meg a szülés?

Figyelt kérdés
39+2 hetes vagyok, és az égvilágon semmit nem érzek, hogy közeledne a szülés, pedig már nagyon szeretném.
2013. okt. 29. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még én se éreztem. Aztan 40+3nál elment a nyàkdugó, baromi erős jóslófájások lettek utána, ami 24 oràn keresztül tartott, be is mentünk a khba. Zart voltam, bent is tartottak. Másnap 40+5nél beindultak az igazi fájások a semmiből.
2013. okt. 29. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Burokrepesztés után éreztem csak valamit, pedig addigra már 6 centi volt a méhszáj.
2013. okt. 29. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 39+2 naposan szültem. Semmi jele nem volt, se keményedés, se jóslófájások, az nap még vígan sétáltam a városban kb. 8 km-t. Este végre teljes nyugalomban le tudtam ülni tv-zni, és neki tudtam állni egy könyvnek, amit már nagyon régóta el szerettem volna olvasni. A második oldalig jutottam, amikor megkeményedett a hasam, és elfolyt a magzatvizem.
2013. okt. 29. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi jele,lefeküdtem aludni,aztán éjjel 2kor arra keltem,hogy elfolyt a vizem,fájás nem volt,azt úgy indították :)
2013. okt. 29. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem is semmi jele nem volt aznap en is maszkaltam :)hajnaba arra ebredtem mintha csikarna a hasam es azt hittem wc nem kell mentem wc re de semmi vissza fekudtem es megint ereztem utanna gondoltam hatha ez az elkezte. merni az idot es 10percenkent jottek ,felkeltem tusoltam mi dent ossze szedtem es 9re korhazba voltunk mar 8percesek voltak es erosebbek vizsgalas kozbe elfolyt a magzatviz es este 11:30ra lett meg a lanyom ')39+6hetesen
2013. okt. 29. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:

pénteken még nst-n voltam, semmi jele nem volt hogy szülni fogok még az orvos se mondott semmit, babóca is ugyanúgy mozgolódott mint előtte. szombat fél 4kor hajnalban éreztem hogy nincs valami rendben. fél 10kor vettek fel a kórházba, 1 centire nyitva, másnap reggel már 6 centire voltam nyitva, irány a szülőszoba reggel 10kor, burokrepi, háromnegyed 1kor meglett a pici. 39+2 hetesen szültem

16 napos babóca anyukája

2013. okt. 29. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Sokaknak semmi elő jele nincsen,hogy szülne és vizsgálat után vagy sétálás, mászkálás napján este baba elindul kifelé.
2013. okt. 30. 09:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt semmi előjele, még méhösszehúzódást sem tudtak mérni egy picit sem. 42. hét végén szültem sürgősségi császárral (felment a vérnyomásom 200 fölé- pedig ilyen korábban sosem volt).

Gyorsan kaptam egy epidurált és megműtöttek, nem volt mire várni.

Így fájdalmat nem éreztem, nem tudom milyenek a fájások, nem tudom milyen a magzatvízfolyás vagy a nyákdugó távozása.

Gyors volt, túlestem rajta- aztán (mint a legtöbb császáros)- inkább a szülés után éreztem fájdalmat a sebgyógyulás alatt.

Szerencsés szülést és ne aggódd túl :)

2013. okt. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!