Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez még nem a szülés előjele,...

Ez még nem a szülés előjele, ugye? 31+4 hkm

Figyelt kérdés

Nagyon leszállt már a hasam, ezt ma a védőnő is megjegyezte. Három napja hasmenésem van, enni nem nagyon kívánok semmit. A baba egész nap nyugiban volt, most elkezdett aktívan mocorogni, és szét rugja a méhszájam, legalábbis olyan érzésem van. Nagyon lent van, szinte a bikinivonal felett érzem, hogy ott van a baba.

Ez még messze van a szüléstől, ugye? Nagyon remélem!

Köszönöm előre is a válaszokat!

31+4 hkm

2013. júl. 3. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben jártam én is, de a baba még benn a pociban. Nekem is mindenki mondogatta, hogy "huh, de lenn van a pocim, ebből lassan baba lesz...". De egyszerűen annyi volt az, mint kiderült az ultrahangon, hogy egyszerűen átfordult, és míg eddig keresztben feküdt, addig most koponyavégű a fekvése. Ennek megfelelően átalakult formára is a pocim. Illetve egy idő után már felfelé nem nagyon tud terjeszkedni a pocak, lejjebb kezd el nőni (eleve a gravitáció is odahúzza a babócát), és ezért történik a nagy változás. Ne aggódj, ha már én is majd' megőszültem, de fel lettem világosítva az orvosnál. :)

33 hkm

2013. júl. 3. 20:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. 28. héten mondta az orvos, hogy befordult már a baba. Azért is ijedtem meg most, hogy talán elindulna kifele?

Köszönöm a választ, és könnyű szülést kívánok!

2013. júl. 3. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a 39. hétben vagyok és már kb. a 35. héttől az az érzésem, hogy "bármikor" megszülhetek, olyan lent van a baba. De komolyan, már egyszerűen nem tudom, hogyan mehetne lejjebb, és mindig azt veszem észre, hogy még lejjebb van a pocakomban. Gyakran érzem azt is, hogy mintha fúrná a kis fejét a medencémbe...
2013. júl. 3. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Na most meg fogsz lepődni, de én is ma vagyok 31+4, szintén lent van a hasam, és pár napja lazább a széklet, a baba pedig lent (is) nagyon rugdal!

De eszembe sem jutott, hogy közel a szülés, mert az előző terhességemnél hetekig voltak ugyanezek a jelek szülés előtt. Végül koraszülés lett, de más okból.

Jó babavárást neked! :)

2013. júl. 3. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:
én is napra pontosan egy idős vagyok veled és ezekhez a tünetekhez még a derékfájás is csatlakozik!! Első baba és egyáltalán nem tudom hogy mi is az amit "természetes" ilyenkor!! Remélem nem lesz koraszülés vagy legalább is agusztus végéig kihúzuk!
2013. júl. 4. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!