Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyilalló, szúró fájdalom...

Nyilalló, szúró fájdalom alul? 35. hétben vagyok. Mi lehet? A szülés előjele nem ilyen ugye?

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:
úgy 2 napja nekem is van ilyen. a hüvelyemnél is, meg a hasamban is. remélem lesz aki válaszol! 31hkm
2013. jan. 24. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt/van ilyen hogy a hüvelyem nyilalgat,van hogy erre kelek éjszaka.Elvileg csak a babácska nyom egy ideget(ha fejvégü már akkor pláne)és ettöl nyilal néha.Nekem van hogy olyan ideget talál magának hogy lezsibbad a lábam:D viszont ha fekvésre,pihenésre se múlik el vagy 1-2 perc alatt több is van akkor azért szerintem érdemes vele elmenni a dokihoz,biztos ami biztos.De elvileg önmagában nem jelent gondot.Jó babavárást nektek!:):)
2013. jan. 24. 17:31
 3/3 dragonlady válasza:

Nekem ugyanez volt/van. Azt hittem,már nyilik a mèhszáj, de semmi nem történt. Csak a baba feje nyomja esetleg a méhszájat,vagy ideget. Ha viszont sokáig érzed,vagy nem mulik, irány a doki!

38 hkm

2013. jan. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!