8 percenként jövő menstruáció szerű görcs lehet a szülés előjele?
Figyelt kérdés
6-8-10 percenként 20 mp-ig tartanak már egy órája. Az egész méhem begörcsöl, teljesen bekeményedik. Valakinek van tapasztalata, hogy ebből mikor lesz szülés? 40+0 hetes kismama2012. nov. 10. 22:47
1/19 anonim válasza:
szia!
sztem tuti szülsz!
írj majd!
üdv
2/19 anonim válasza:
Naná, hogy lehet! Ha ilyen rendszerességgel van, akkor az már nem jóslófájás, irány a kórház!
3/19 anonim válasza:
Ez bizony az, tavaly szültem, már csak erősödni fog!!! Hajrá :D Szép dátumotok lesz, ha éjfél után születik :)
4/19 A kérdező kommentje:
5 percessel kell majd bemennem, közel lakunk a kórházhoz. Első baba, így akkor ezek szerint a fájások azok durva menstruációs görcsök? (másképp képzeltem :) ) Zuhany alá beálljak?
2012. nov. 10. 23:10
5/19 anonim válasza:
Szia!
Szerintem kora reggelre lesz meg. Vagy délelött. Én ugyanígy voltam.
A zuhany segíthet!
Nem akarlak megijeszteni, de 5 perces fájásoknál még nem fáj annyira. Az utolsó 1-2 óra, amikor már 1-2 perces, vagy már szinte egybefüggő, na az már durva.
Sok sikert, erőt, és kitartást:-)!
7/19 anonim válasza:
Igen, zuhanyozz le. Ha elmúlik, akkor jósló volt. :) Szorítok.
8/19 A kérdező kommentje:
Még mindig 8 percesek, 25 mp-ig tartanak. Megyek zuhanyozni. Bárcsak reggelre baba lenne :)
2012. nov. 11. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!