Ez már a szülés előjele lehet, tapasztalt kismamák?
olyan érzésem van, mintha a két lábam között, ahol találkozik a testemmel beleszurkál élesebb fájdalom mind a két oldalra, ahol a nemiszervemmel találkoznak.
Ennek van köze a szüléshez? Tegnap kezdődött, akkor éreztem néhányszor, ill. ma reggel zuhanyzás közben.
Köszönöm a normális válaszokat előre is!
38+4 hkm
Igen.lehet.
Nekem igy kezdodott.vasarnap igy nyilalltam (kinyilt a mehszajam 2ujjnyira) elment a nyakdugom.
Hetfo koradelutan meg is lett a lany;)
38+3 hetesen;)
Jaj de jó, akkor hamarosan babázhatunk? Első baba lesz. :-)
Köszönöm, hogy írtatok!
Minden lehet!Legjobb ha felhívod a dokidat!Vagy menjél CTG-re, ott azért biztosabbat mondanak!Nekem a végén már 2naponta kellett járnom!Első babás leszel, akkor remélhetőleg kialudtad,kipihented magad, mert most jön csak a kemény meló!Csodálatos, de iszonyat kemény időszak kezdődik, vagy inkább folytatódik!Nekem most 25hetes a pici fiam, és kb.a terhességem harmadik trimeszterétől számítva nem aludtam egy igazán jót, és legalább 6órát egyben, pedig a fiam egy tündér!Hamar átaludta az éjszakát,csak előbb hasfájós lett, aztán most a foga jön...Könnyű szülést!
6hónapos pici fiú anyukája
Eddig semmi. A fájások elmúltak, a combszurkálás is. Ami viszont most előjött, bár eddig is megvolt, de most nagyon brutálisak, hogy iszonyatosan be van dagadva, vizesedve mindenem. A kezeimet már nem tudom ökölbe szorítani, mert annyira fájnak. De a baba még nem akar kijönni. :-)
De írok mindenképpen, ha megvan a baby!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!