Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tapasztalt más is ilyet?...

Tapasztalt más is ilyet? Csikló/hugycső fájdalom szülés után.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hete szültem, természetesen, és azóta iszonyatosan fáj a csiklóm, vagy a hugycsövem, nem tudom melyik. Inkább csak pisiléskor, de akkor annyira hogy a könnyem is kicsordul. Nem csíp, hanem olyan mintha begörcsölne.

Tapasztalt más is ilyet?

Köszönöm

2013. márc. 20. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet valami fertőzés is. Szerintem nézesd meg. Nekem volt valami fertőzésem utána, de az inkább csípett.
2013. márc. 20. 12:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, de nem csíp, nem ég. Görcsöl, olyan mintha teljes erőből megszorítanám.
2013. márc. 20. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, én a húgycsövem elejénél érzem azt hiszem. Vagyis valahol ott. Nekem akkor fáj , amikor pont végzek a pisiléssel, amikor kifolyik , akkor utána rögtön érzem ezt a fura érzést. Megnézettem, nem találtak semmit, azt mondták valószínű a katéterezés viselte meg.
2013. márc. 20. 15:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Na, sztem ugyan ez van nekem is. A végén érzem. De engem nem katétereztek. Neked még mindig fáj? Mióta?
2013. márc. 20. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, 5 hete szültem. Olyankor is fáj, ha mondjuk fürdéskor hozzáérek. Én is megnézettem, de nem mondtak semmit, elküldtek vizeletvizsgálatra, ami nem mutatott semmit.
2013. márc. 20. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:

szia, nekem is volt hasonló, mintha néhány percre el lett volna szorítva, aztán kiengedve, de a zsibbadás szerűség még utána érezhető volt.

Mikor szoptattam a kisfiamat, jött váladék is ahogy nyomta a hasam, és azt sem éreztem, hogy honnan jön (folyás vagy bepisilek). Nagyon rossz volt. A védőnő mondta, hogy 2-3 hónapig belefér ilyen. Próbáltam a pisilést elzárni is, hát a szorítás egyáltalán nem jött össze, ugyanúgy folyt tovább. Nagyon el voltam keseredve, de megoldódott minden. Nekem több idő kellett hozzá, nem 6 hét, szerintem majdnem 3 hónap volt, mire normálisnak éreztem magam.

Azért majd a 6 hetes kontrollon mondd el a dokinak, bár nálam sem találtak semmit. 3 hét még nagyon korai, nekem abban az időben a gátfájdalom is visszajött annyira, hogy ülni sem tudtam (a varratok kis darabokban potyogtak ki).

Kitartás, rendeződni fog.

2013. márc. 21. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem a húgycsövem fájt egy ideig, főleg pisilésnél (ilyen görcsszerű dolog), a csiklóm inkább érzéketlen volt, mintha zsibbadt volna. De aztán mindkettő elmúlt, arra nem emlékszem mennyi idő alatt, de 2 hónap után már tuti nem volt. Mindenesetre említsd majd a 6 hetes kontrollon.
2013. márc. 21. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen én tapasztaltam a császár miatt :D Ott katétert kaptam.. Borzalmas volt :D Amúgy ugyanaz a görcsös érzés volt utána. Az, hogy neked mitől van sajnos nem tudom :(
2013. márc. 21. 19:42
 9/10 anonim válasza:
Szia, kicsit régi a kérdés, de örülök hogy megtaláltam. Ma 5 hete hogy szültem, ugyanezt érzem mint te. Neked mikor múlt el?
2018. okt. 19. 21:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát jó pár hét volt, 10-12 de már a 7. héttől egyre jobban tompult a fájdalom.
2018. okt. 30. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!