Tapasztalt más is ilyet? Csikló/hugycső fájdalom szülés után.
Sziasztok!
3 hete szültem, természetesen, és azóta iszonyatosan fáj a csiklóm, vagy a hugycsövem, nem tudom melyik. Inkább csak pisiléskor, de akkor annyira hogy a könnyem is kicsordul. Nem csíp, hanem olyan mintha begörcsölne.
Tapasztalt más is ilyet?
Köszönöm
szia, nekem is volt hasonló, mintha néhány percre el lett volna szorítva, aztán kiengedve, de a zsibbadás szerűség még utána érezhető volt.
Mikor szoptattam a kisfiamat, jött váladék is ahogy nyomta a hasam, és azt sem éreztem, hogy honnan jön (folyás vagy bepisilek). Nagyon rossz volt. A védőnő mondta, hogy 2-3 hónapig belefér ilyen. Próbáltam a pisilést elzárni is, hát a szorítás egyáltalán nem jött össze, ugyanúgy folyt tovább. Nagyon el voltam keseredve, de megoldódott minden. Nekem több idő kellett hozzá, nem 6 hét, szerintem majdnem 3 hónap volt, mire normálisnak éreztem magam.
Azért majd a 6 hetes kontrollon mondd el a dokinak, bár nálam sem találtak semmit. 3 hét még nagyon korai, nekem abban az időben a gátfájdalom is visszajött annyira, hogy ülni sem tudtam (a varratok kis darabokban potyogtak ki).
Kitartás, rendeződni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!