38+5 vagyok és ma méhszáj vizsgálatot csinált az orvos,iszonyatosan fájt,utána felállni is alig bírtam.Mondta is hogy lehet hogy ez rásegít és napok kérdése hogy beindul a szülés.Járt már valaki így?Mennyi időre a vizsgálat után indult meg nektek a fájás vagy magzatvíz elfolyás?
Engem 40 hetesen vizsgált meg a doki és egy nagyon kicsit megpróbált tágítani kézzel, de leállítottam mert ordítani tudtam volna, úgy fájt. Aztán hazasétáltam, arra már fájásaim voltak. Kb fél óra volt az út. Otthon ettem, ittam, összeszedtem a cuccaim meg a férjem és indulás vissza a kórházba. Arra már 2 újnyira voltam nyitva. Este megszültem:)
Könnyű szülést neked.
2013. jan. 27. 17:31
2/25 anonim válasza:
Ja és a vizsgálat után folyamatosan pecsételtem. Te nem barnázol?
2013. jan. 27. 17:37
3/25 A kérdező kommentje:
Mondta a doki hogy lehet hogy fogok,de még semmi.Viszont nyákdugót már kb 1 hete hagyom el folyamatosan.Tegnap éjjel sokszor görcsre ébredtem de aztán vissza tudtam aludni.
Reggel a vizsgálat óta leszakad a derekam és görcsölgetek is,bár nem túl erősek.Viszont wc-zni ma már 4szer voltam,és állítólag ez is normális hogy megnő a székelési ingerek száma.hát nagyon kíváncsi leszek az éjszakára vagy a holnapra.
2013. jan. 27. 17:52
4/25 anonim válasza:
Nekem másnap este beindult a szülés 38 hetesen, azért piszkált meg engem mert toxikózisom volt és nem akarta, hogy tovább vigyem, nehogy baj legyen. Fájásokkal indult, a magzatvíz nem folyt el.
2013. jan. 27. 17:58
5/25 anonim válasza:
Igen a hasmenés is jó jel, akkor talán ha éjjel megindul, nem kell beöntés sem:)
Majd írd meg hogy alakulnak a dolgok:)
2013. jan. 27. 17:58
6/25 anonim válasza:
Nekem vasárnapi napon csinálta ezt a doki. Éjjel rendszertelenül voltak fájásaim. Zuhany hatására elmúltak. Szerdán megindította. Azt mondták, hogy a méhlepény állapotából ítélve kb szombaton indult volna be magától a szülés.
2013. jan. 27. 18:00
7/25 anonim válasza:
Szia! Én is pont a 38. héten voltam, amikor a doki közölte, hogy "most egy kicsit jobban megvizsgál". Fájt, de azért nem volt olyan brutál. Azzal búcsúzott el, hogy 1 hét múlva menjek vissza hacsak nem előbb találkozunk a kórházban, ugyanis már bármikor szülhetek. Ha jól emlékszem én is pecsételgettem ezután a vizsgálat után. Éjjel elfolyt egy adag magzatvíz, bementünk a kórházba, másnap megszületett a kisfiam. Szerintem tuti rásegített a vizsgálat, de hogy mi szükség volt/van erre, azt máig nem tudom. Tudja valaki esetleg?
2013. jan. 27. 18:26
8/25 anonim válasza:
Előző vagyok, azt kihagytem hogy délután vagy kora este volt a vizsgálat, és éjjel ugye meg is indult a szülés, szóval elég hamar.
2013. jan. 27. 18:32
9/25 anonim válasza:
Nekem a harmadik magzatvízvizsgálat után indult be a szülés 40+6 napon. Hogy volt-e összefüggés, azt csak a jóég tudja :)
2013. jan. 27. 20:07
10/25 anonim válasza:
Nekem 40 hetesen csinált a dokim amnioscopiát,mondta hogy előfordulhat pecsételés esetleg a magzatvíz is elfolyhat,beindulhat a szülés.Hát nem indult be csak 2 nap múlva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!