Volt már valaki úgy, hogy a doki erősebben megvizsgálta és még aznap (de nem rögtön a vizsgálat után) beindult a szülés?
39 hetes vagyok, 3. baba és rettenetesen szenvedek. Megvizsgált a doki, beindítani még nem akarta, ezzel rábízta a természetre, mert ha ennyitől beindul akkor érett. Az előző szüléseimet túlhordás miatt indították így, de akkor rögtön jöttek a fájások.
Most meg itthon vagyok, jóslózok 3 hete, de nem rendszereződik. Derekam is fáj és most is vannak jóslók, csak reménykedni tudok, hogy tényleg később is hathat a vizsgálat... :)
na akkor még nekem is van remény. :)
Úgy megvizsgált, hogy majdnem leugrottam az asztalról, de ha ez hatott akkor nem bánom. :)
Ez nekem ma reggel 9 körül volt.
2-es vagyok! Engem 16-án délelőtt 11-kor vizsgált, másnap reggel már kezdődött a 20 percesekkel, délutánra csökkent 5 percesre, és 21:05kor született meg a fiam!
Szóval lehet hogy neked is..mindenképp ird ám meg.
Engem is úgy vizsgált, hogy szülés legyen belőle. De mondta is, hogy fájdalmasabb lesz, és hogy az ideális az lenne, ha még aznap éjjel elmenne a magzatvíz. Bármikor hívhattam volna.
Persze a lánykám nem sietett ennyire, csak hajnali 5 körül ébresztett enyhe fájásokkal. 7 után mentünk be a kórházba, 10-kor úgy döntöttek, h megrepesztik a burkot és oxit is kaptam. Délután 2 kor bújt elő. 37 hetes voltam, 170/110 vérnyomással.
Ez tényleg beválik! Nővéremet is 2 nappal a szülés előtt úgy megvizsgálta, hogy alig tudott leszállni a vizsgálóasztalról.
Én csütörtökön megyek hozzá (ugyanaz a dokink) nagyon remélem, hogy nekem is baba lesz belőle! :))))
39+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!