Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt már valaki úgy, hogy a...

Volt már valaki úgy, hogy a doki erősebben megvizsgálta és még aznap (de nem rögtön a vizsgálat után) beindult a szülés?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 13:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel ugyanahhoz a dokihoz jártunk, ő öt héttel később szült, mint én. Emberünk az én szülésemet egy nappal a kiírt dátum előtt megindította, mert a kiírt szombat lett volna, ő meg pénteken volt ügyeletben, és egyébként sem volt kedve hétvégén dolgozni. A barátnőmet szintén az ügyeleti napján vizsgálta meg úgy, hogy még aznap megszült.

Szóval igen, van ilyen.

2012. okt. 30. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerdán reggel 9:30-kor megvizsgált a doki, minden rendben volt, zárt volt a méhszáj,a magzatvíz sem szivárgott, aznap délután 15:35-kor elfolyt otthon a vizem, este 20:47-kor megszültem a lányunkat. Nekem is borzasztó volt ahogy vizsgált, fájt, alig bírtam lábra állni. Amikor elfolyt itthon a víz, csak annyit mondtam hogy tudtam hogy megszülök ma, mert megpiszkált.
2012. okt. 30. 20:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Én így születtem 25 éve. Anyu mesélte,hogy úgy "megvizsgálta" 35 hetesen a dokinő, hogy amint leszállt a vizsgálószékről elöntötte a magzatvíz...
2012. okt. 31. 08:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem sajna semmi. :( Voltak fájásaim, de elmúltak.... Szombaton megyek megint.
2012. okt. 31. 09:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Engem a dokim erősebben megvizsgált vasárnap délelőtt, 2000res volt a méhszáj. Aznap éjjel rendszertelenül, de voltak fájásaim. Azt gondoltam, éjjel meglesz a baba. Hát nem. A fájások elmúltak. 2 ujjnyira kinyíltam.

Végül szerdán született meg a babám.

2012. okt. 31. 17:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Ma voltam a dokimnál, bíztam benne, hogy megpiszkál, és történik végre valami, de azt mondta, hogy annyira zárt a méhszájam, hogy ezen nem tud mit piszkálni. :(

39+5 hkm

2012. nov. 1. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!