Volt már valaki úgy, hogy a doki erősebben megvizsgálta és még aznap (de nem rögtön a vizsgálat után) beindult a szülés?
Barátnőmmel ugyanahhoz a dokihoz jártunk, ő öt héttel később szült, mint én. Emberünk az én szülésemet egy nappal a kiírt dátum előtt megindította, mert a kiírt szombat lett volna, ő meg pénteken volt ügyeletben, és egyébként sem volt kedve hétvégén dolgozni. A barátnőmet szintén az ügyeleti napján vizsgálta meg úgy, hogy még aznap megszült.
Szóval igen, van ilyen.
Engem a dokim erősebben megvizsgált vasárnap délelőtt, 2000res volt a méhszáj. Aznap éjjel rendszertelenül, de voltak fájásaim. Azt gondoltam, éjjel meglesz a baba. Hát nem. A fájások elmúltak. 2 ujjnyira kinyíltam.
Végül szerdán született meg a babám.
Ma voltam a dokimnál, bíztam benne, hogy megpiszkál, és történik végre valami, de azt mondta, hogy annyira zárt a méhszájam, hogy ezen nem tud mit piszkálni. :(
39+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!