Az átjárhatósági vizsgálat után lehet rögtön próbálkozni? Van közetetek akinek az átfújás után sikerült?
Jövő héten megyek átjárhatósági vizsgálatra. Ezt azt mondta a doki, hogy a 6-13 ciklusnapon végzik. A kérdésem az hogy utána rögtön peteérésem lesz. Megkérhetem a dokit ha már ott vagyok kiterítve akkor nézze meg azt is hogy van-e érett tüszőm?
Lehet rögötn próbálkozni átjárhatósági után?
Szia.
A doki kérés nélkül is megfogja nézni hogy van-e érett tüsződ.
Azt szokták javasolni hogy az első pét hagyják ki és utána lehet próbálkozni de ha valakinek mégis összejön utána az sem nagy baj , csak akkor még friss a beavatkozás helye és nagyobb az esélye a vetélésnek.
Drukkolok, hogy mégse jöjjön meg.:)
Nekem uh-s vizsgálat lesz és a 10. napomon, hát remélem segít a vizsgálat. Most több mint egy év után kezdek ebben a hónapban reménkedni mert végre történik valami, de mellette nagyon félek a vizsgálattól, mert szerintem vannak összenövéseim.:( De bármit elviselek csak tudják őket szétszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!