Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az átjárhatósági vizsgálat...

Az átjárhatósági vizsgálat után lehet rögtön próbálkozni? Van közetetek akinek az átfújás után sikerült?

Figyelt kérdés

Jövő héten megyek átjárhatósági vizsgálatra. Ezt azt mondta a doki, hogy a 6-13 ciklusnapon végzik. A kérdésem az hogy utána rögtön peteérésem lesz. Megkérhetem a dokit ha már ott vagyok kiterítve akkor nézze meg azt is hogy van-e érett tüszőm?

Lehet rögötn próbálkozni átjárhatósági után?

2009. márc. 12. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

A doki kérés nélkül is megfogja nézni hogy van-e érett tüsződ.

Azt szokták javasolni hogy az első pét hagyják ki és utána lehet próbálkozni de ha valakinek mégis összejön utána az sem nagy baj , csak akkor még friss a beavatkozás helye és nagyobb az esélye a vetélésnek.

2009. márc. 12. 14:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2009. márc. 12. 14:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem múlt hónapban volt laporoszkópiás átjárhatósági műtétem, 3 napos kórházi bentmaradással. Az én dokim mondta, hogy látott érett petesejtet és ha nincs fájdalmam próbálkozhatunk pár nap múlva. Pedig nekem vágásom is volt és varratom is. De sajna meg fog jönni, legalábbis a tünetek nagyon azt mutatják ...
2009. márc. 12. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Drukkolok, hogy mégse jöjjön meg.:)

Nekem uh-s vizsgálat lesz és a 10. napomon, hát remélem segít a vizsgálat. Most több mint egy év után kezdek ebben a hónapban reménkedni mert végre történik valami, de mellette nagyon félek a vizsgálattól, mert szerintem vannak összenövéseim.:( De bármit elviselek csak tudják őket szétszedni.

2009. márc. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!