Milyen az átfújatás meg laparoszkopos vizsgálat köldökön keresztül? Rögtön teherbe estetek utánna?
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 16:36
1/7 anonim válasza:
nem esel rögtön teherbe.nekem is csináltak ilyet áprilisba,mivel 2 éve h nem jön össze a baba.és clostit is szedek,de azóta is semmi.ez átjárhatósági vizsgálat
3/7 anonim válasza:
Átjárhatósági után 2 hónappal terhes lettem.
4/7 anonim válasza:
Van akinek sikerül és van akinek nem....nekem volt egy laparom meg 2 átjárhatóságim is és nem estem egyik után sem teherbe!!
5/7 anonim válasza:
Harmadik vagyok.Az átjárhatósági előtt hat évig próbálkoztunk.Most már a második babát várjuk.Nekem úgy látszik ez segített...
6/7 anonim válasza:
Nekem műtétem is volt,a cisztáimat távolították el.A 6 hét kötelező várakozási idő után az első próbálkozásnál teherbe estem,most 1,5 éves a kicsi fiam!
Tehát esély az van,de természetesen mindenki másképp reagál az operációra.
Bíztatásként írtam le a történetemet,remélem te is sikerrel jársz!
7/7 A kérdező kommentje:
Mi is kétévig próbélkoztunk!Szedtem clostilt is.
2010. júl. 22. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!