Volt olyan köztetek, akinek az orvosi vizsgálat indította be a szülést?
Figyelt kérdés
Már csak pár napom van a kiírt időpontig. Ma megvizsgált a dokim. A méhszáj zárt, a méhnyak megrövidült. A lepény III-as érettségű. A vizsgálat óta elég furán érzem magam. Olyan mintha valami folyni akarna belőlem.2012. júl. 23. 11:32
1/16 A kérdező kommentje:
És már barna folyásom is van...
2012. júl. 23. 12:16
2/16 anonim válasza:
Én is így éreztem vizsgálat után, elkezdtem barnázni és másnap vérezni is. mondjuk én bent feküdtem szülés előtt egy hetet. Nálam ez nem indította be. Pár nap múlva indítottak oxy-val mégis császár lett. De akivel együtt voltam az osztályon azt úgy megvizsgálta a doki,hogy megrepedt a burok és mehetett szülni pedig még nem volt itt az ideje.
3/16 anonim válasza:
A barna folyás normális vizsgálat után, ha picit durvábban kereste a méhszájat.lehet, h meg is piszkált. Nekem pár óra múlva folyni kezdett a magzatvíz, még aznap megszültem. :-)
4/16 anonim válasza:
Igen, nekem beindult tőle. :) Sok boldogságot!
5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt hiszem figyelnem kell a jeleket, hátha... :)
2012. júl. 23. 12:28
6/16 anonim válasza:
Nekem délután volt nst-m, de miután megcsináltam, megtudtam, hogy az orvos késik (neki kellett megnézni, hogy jó-e az eredmény). Aztán megérkezett és mondta nekünk, kismamáknak, hogy most mindenkinek megnézi az eredményét és megvizsgál mindannyiunkat.
Én is éreztem a vizsgálat után, hogy fáj valamim, de nem véreztem. Utána este jöttek a fájások. Akikkel még délután várakoztam, közülük jó páran ott voltak már a kórházban és szenvedtek.
Előfordulhat ilyen.
7/16 A kérdező kommentje:
6.-nak! Hát ez szép :) akkor talán hamarosan babázhatok én is. köszi, hogy írtál!
2012. júl. 23. 12:31
9/16 anonim válasza:
engem tegnap vizsgált meg, nem durván de a szokásosnál picit határozottabban (de nem erősebben) és ma elment a nyákdugó
:)
40+1 hkm
10/16 A kérdező kommentje:
egyik barátnőmnek 2héttel szülés előtt ment el a nyákdugó, úh abban vhogy nem bízom
2012. júl. 23. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!