Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt olyan köztetek, akinek...

Volt olyan köztetek, akinek az orvosi vizsgálat indította be a szülést?

Figyelt kérdés
Már csak pár napom van a kiírt időpontig. Ma megvizsgált a dokim. A méhszáj zárt, a méhnyak megrövidült. A lepény III-as érettségű. A vizsgálat óta elég furán érzem magam. Olyan mintha valami folyni akarna belőlem.

2012. júl. 23. 11:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Pénteken vizsgált meg. 2 napig távozott utána a nyákdugó. Mára vagyok kiírva. Semmi... :(

Mondjuk a derekam baromira fáj, de semmi más tünet. Holnap megint megvizsgál, hátha az már segít. Mondjuk szerintem nekem tágított, mert azt hittem becsinálok, annyira fájt.

2012. júl. 23. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is beindult egy ilyen vizsgálattól. Kétszer is.
2012. júl. 23. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
most voltam orvosnál kora este, és érzem, hogy kicsit fájdogálok, bár péntekre voltunk kiírva, szval itt lenne az ideje
2012. júl. 23. 20:25
 14/16 A kérdező kommentje:
A barnás folyás már nagyon gyenge. De a hasam rendszertelenül görcsöl. Nem hiszem, hogy ez már az. Sebaj, kitartóan várok :)
2012. júl. 24. 07:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem igen, bár nem tudom, hogy direkt úgy vizsgált- e meg, hogy beinduljon, vagy csak a véletlen műve, én az elsőre gondolok. Kiírt dátum előtt 4 nappal csütörtökön, voltam vizsgálaton. Hát vagy egy jó 10 percig turkált bennem, meg akarta nézni, mennyire vagyok kitágulva. Egy ujjnyira voltam. A vizsgálat után rögtön enyhe mensi szerű fájások lettek, előtte még jóslóm sem volt. Éjszaka is éreztem az enyhe fájásokat, de ettől függetlenül jól aludtam. Másnap reggel valami véres nyákos furcsaság távozott belőlem, rohanás a kórházba. Már 3 ujjnyira voltam kitágulva. Burkot repesztettek és öt óra alatt meglett a kisfiam. Így utólag érzek benne egy kis beleavatkozást az orvos részéről, hiszen ő jól járt, hogy pénteken túl lett rajtam és nem hétvégén kellett bejönnie.
2012. júl. 24. 13:46
 16/16 A kérdező kommentje:
a barnás folyás megint erősödik, sőt az előbb olyan hirtelen jött rám a pisilés, hogy alig értem el a WC-re, pedig 2m-re volt tőlem. elég bizarr volt. holnap megyek űjra nst-re, majd kiderül, hogy mik ezek a görcsölgetések. az utolsó pár nap, főleg első babánál elég nehéz...
2012. júl. 24. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!