Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen gyakran kell CTG-re járni?

Milyen gyakran kell CTG-re járni?

Figyelt kérdés
38. hetes kismama vagyok és azt szeretném megtudni, hogy milyen gyakran kell CTG-re menni ilyenkor már, mert a védőnőm azt mondta, hogy a 40. héten már mindennap kell, de nálunk időpontot sem adnak annyit a kórházban, hogy lehessen menni. A dokim legutóbb azt mondta, hogy akkor menjek a heti egyen fölül, ha kevesebbet mozog a baba. Ezt igazából nem tudom eldönteni, hogy mi számít kevesebbnek, mert eddig sem volt egy focistajellem a gyermek. A legutóbbi vizsgálaton voltak szakaszok amikor lassabb volt a baba szívverése. A doki erre nem mondott sokat: ijedjek meg, vagy ez csak annak a jele, hogy már ki akar jönni?

2012. júl. 20. 15:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Terminusig hetente, terminustúllépésnél meg általában naponta.
2012. júl. 20. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
általában 2 naponta, bocsi:)
2012. júl. 20. 15:26
 3/6 timszy25 ***** válasza:
A kiírt időpontig hetente kell menni utána pedig naponta.Legalább is nálunk így volt.
2012. júl. 20. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
30.héttől 2hetente a 36.ig,utána 38.héttől hetente szülésig. Nekem igy kellett menni. Kiirt után 1 héttel,magától született a kicsim meg.
2012. júl. 20. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Felénk az a szokás,hogy 36 héttől hetente,ha a doki úgy látja jónak akkor hetente 2x.40. héttől naponta és közben egyik nap uh másik nap amnioscopia.
2012. júl. 20. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk 36hetesen az első, utána hetente a terminus napjáig, utána a szülésig naponta kell járni.

36-40.hétig az sztkban jártam(terhesgondozásra), utána géphiba miatt a khba mentem, úgy hogy már majdnem bejelentkeztem az sztkba, amikor hívtak nem jó a gép, menjek a khba, telefonáltam, és mehettem, minden gond nélkül, és adtak következő napra időpontot.

2012. júl. 21. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!