Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen gyakran kell ultrahangr...

Milyen gyakran kell ultrahangra járni, ha ellenanyagot termel a szervezetem?

Figyelt kérdés
16.hetes vagyok.A12.-en derült ki,hogy ellenanyagot termelek.A labor új vérmintát kért.A terhesrendelésen azt mondták,hogy ráér majd az AFP-vel együtt.A babát se nézték meg ,csak a szokásos havi vizsgálatra hívtak.Rendjén van ez így?
2010. ápr. 23. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:

hát nemtudom, én beszélnék egy nőgyogyásszal, vagy ha nincs magándokid fogadnék egyet ebben az esetben mindenképen.

én is Rhnegativ vagyok, de nekem szerencsére nem termel elleneanyagot a szervezetem. 18. hétben vagyunk most. de nekem is nézik minden trimeszterben az ellenanyagot.

meg nekem mikor volt a vetélésem akkor utánna kaptam egy injekciot ami akkor kell ha ellenanyag van a szervezetben- nekem mondjuk ezt a nővér monda akkor aki beadta a szurit.

én felkeresnék egy jo magándokit. aki azért másképp foglalkozik a betegeivel mint egy esztékés doki pl.

2010. ápr. 29. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nekem eddig csak a kötelezők voltak meg 12. és 18. heti uh-k, legközelebb a 32. hetire kell mennem. Nekem most 30 hetesen kellett volna vérvételt is csinálni, legalábbis ezt írták a kiskönyvembe, mégsem csinálják meg. Azt mondták, majd a 38. héten. Fogadott orvosom nincs, de szerintem nem szabadna, hogy ezen múljon a dolog. Csak remélni tudom, hogy jól van a kisfiam.
2010. ápr. 29. 13:11
 3/3 anonim válasza:
UH-ra gyakrabban nem kell járnod, viszont az ellenanyag szintjét folyamatosan ellenőrizni kell vérvétellel. Az ellenanyagos lapodon pedig szerepel, hogy hányadik héten kell ismételni a vizsgálatot.
2010. ápr. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!