Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pozitív vagyok és így...

A pozitív vagyok és így termel ellenanyagot a szervezetem. Miért? Mi a baj? És miért küldenek a debreceni genetikára? Mit fognak csinálni?

Figyelt kérdés

Gondolom nem magzatvizvételt csinálnak mert akkor tuti megszúrnák a babát is,mivel már nagy.Lehet ennem előtte?Vagy egyáltalán mit csinálnak velem?Mert a dokinál úgy kétségbe voltam esve meg megijedve h nem is kérdeztem semmit ezzel kapcsolatban.De ő azt mondta szerinte nem lesz baj.

Ne nézzetek hülyének csak nagyon félek mert eddig nem volt semmi gond!!!

2008. febr. 27. 15:01
 1/5 anonim ***** válasza:

A párod is pozitív?

Ha ő negatív és te pozitív akkor esetleg amiatt termelsz ellenanyagot, hogy a baba is negatív lett. De nem vagyok benne biztos, reméljük valaki ír még neked.

2008. febr. 27. 15:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Írd be a googlba terhesség ellenanyagtermelés, egy csomó minden van róla.Ha mindketten pozitivak vagytok, és valószinű a baba negatív,akkor van ilyen.Nem szokott baj lenni csak főleg akkor fontos ha vérpótlásra szorulnál.Ritka dolog, de előfordul, és nem össszeférhetetlenség kimondottan,hanem egy ritkább megnevezés, de inkább olvas el Te is,tuti megtalálod.Remélem segítettem

18 hetes kismama

2008. febr. 27. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Legegyszerübb ha felhívod a védőnőd, és megkérdezed tőle. Ilyen kérdésre várhatod it a választ, a legmegfelelőbbet úgyis a szakemberek tudják adni.

Hajrá!!!

2008. febr. 27. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom ha nem kaptál neked megfeleő választ,MI NEM VAGYUNK ORVOSOK.Hívd fel az orvosodat vagy a védőnőt,ha ennyire aggódsz.mi csak a véleményünket mondhatjuk el,mást nem!!!!! dr kismama
2008. febr. 27. 16:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolom az izgatottságtól nem sikerült leírnod pontosan, mi a baj, mert én sem értem. Ha debreceni genetika alatt a Női Klinika genetikai tanácsadásaát érted, akkor beszélgetésre, felvilágosításra készülj. Ha az ottani doktornő szükségesnek ítéli, biztosan helyben végzik el a vizsgálatokat. A magzatvízvétel nem értem hogy keveredett ide, tényleg nem hallottam senkitől, mert nem 12-18. hét körül vagy, ha jól értelek. Úgy emlékszem, mintha csütörtökön lenne rendelés, 4-5 órás várakozásra készülj (ha UH is lesz) és nomád körülményekre, az autópályán kulturáltabb WC-k vannak. Rágcsálnivalót, vizet vigyél magaddal, bár ott a büfé is. Én mindig mindenhova viszek gyógyszertári Klára törlőkendőt is, úgy félek, hogy elkapok valamit. Ha a beutaló orvos nem mondta, hogy éhgymorra történik vizsgálat, nyugodtan ehetsz, mielőtt mész. Én hülye voltam, kocsival álltam be első alkalommal, aztán háromezret fizettem a parkolásért kijövetelkor. Maradj a külső, ingyenes parkolóban, 5 perc alatt be lehet sétálni onnan. A legegyszerűbb a főbejáraton bemenni, az UH-hoz közeli ajtó nincs mindig nyitva. Örülj neki, hogy a genetikai tanácsadás létezik nálunk, máshol nincs ilyen és nagyon sokat jelent, hogy felkészülj a lehetséges veszélyekre: nyugi, nincsen baj (akkor nem ide küldtek volna) ez tanácsadás. Nagyon-nagyon-nagyon kedvesek, megértőek, bármit kérdezhetsz, türelmesen elmagyarázzák. Készülj fel a kérdéseiddel és mielőbb telefonálj a rendelőbe, hogy holnap már mehetsz-e? (a honlapjukon rosszul van a rendelési idő írva). Ha eddig se volt gond, most se lesz. (Könnyen beszélek utólag, én is féltem, mit fognak mondani.) 22 hetes büszke, boldog, a genetikai tanácsadás után már nyugodt kismama
2008. febr. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!