A pozitív vagyok és így termel ellenanyagot a szervezetem. Miért? Mi a baj? És miért küldenek a debreceni genetikára? Mit fognak csinálni?
Gondolom nem magzatvizvételt csinálnak mert akkor tuti megszúrnák a babát is,mivel már nagy.Lehet ennem előtte?Vagy egyáltalán mit csinálnak velem?Mert a dokinál úgy kétségbe voltam esve meg megijedve h nem is kérdeztem semmit ezzel kapcsolatban.De ő azt mondta szerinte nem lesz baj.
Ne nézzetek hülyének csak nagyon félek mert eddig nem volt semmi gond!!!
A párod is pozitív?
Ha ő negatív és te pozitív akkor esetleg amiatt termelsz ellenanyagot, hogy a baba is negatív lett. De nem vagyok benne biztos, reméljük valaki ír még neked.
Szia!
Írd be a googlba terhesség ellenanyagtermelés, egy csomó minden van róla.Ha mindketten pozitivak vagytok, és valószinű a baba negatív,akkor van ilyen.Nem szokott baj lenni csak főleg akkor fontos ha vérpótlásra szorulnál.Ritka dolog, de előfordul, és nem össszeférhetetlenség kimondottan,hanem egy ritkább megnevezés, de inkább olvas el Te is,tuti megtalálod.Remélem segítettem
18 hetes kismama
Legegyszerübb ha felhívod a védőnőd, és megkérdezed tőle. Ilyen kérdésre várhatod it a választ, a legmegfelelőbbet úgyis a szakemberek tudják adni.
Hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!