Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fájdalmas vizsgálat után szülés?

Fájdalmas vizsgálat után szülés?

Figyelt kérdés
38+5 vagyok és ma méhszáj vizsgálatot csinált az orvos,iszonyatosan fájt,utána felállni is alig bírtam.Mondta is hogy lehet hogy ez rásegít és napok kérdése hogy beindul a szülés.Járt már valaki így?Mennyi időre a vizsgálat után indult meg nektek a fájás vagy magzatvíz elfolyás?

2013. jan. 27. 17:28
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Meg próbálok:)de sajnos tudom hogy csak hajnalig fog működni:(
2013. jan. 28. 22:45
 22/25 anonim ***** válasza:
Szia egyben vagy még??))
2013. jan. 30. 08:34
 23/25 A kérdező kommentje:

Szia még igen:)

Tegnap majdnem befekvés lett a vége egy nst-nek.Aludt a picur és az orvos megakart császározni.Aztán még egy nst és jöhettem haza.Hiperaktív lett egyből:)

Max 1,5 hetem van hátra bár ha a dokin múlik a héten túl akar lenni rajta..Holnap reggel megint nst,meglátjuk :)

2013. jan. 30. 08:42
 24/25 anonim ***** válasza:

Betöltött 40. héten vizsgált meg így a doki, de azon kívül, hogy egész nap rosszul voltam utána, nem történt semmi.

Nem szólt előre, hogy mit tervez, mert akkor biztos nem egyeztem volna bele, pedig már nagyon szeretnék túl lenni a szülésen. Nem értem, hogy miért kell rásegíteni a szülésre 37. 38. héten, ha amúgy nincs semmi probléma.

2013. febr. 10. 22:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Majd irj drukkolok szép szülést!
2013. febr. 11. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!