Akik császárral szültek, mikortól tudtátok otthon ellátni a teendőket?
Figyelt kérdés
1 hét segítség után.
Gondolok itt a főzésre, mosásra, mosogatásra.
2013. okt. 29. 20:19
31/31 anonim válasza:
kérdező te szültél már?? csak mert ha igen akkor tudod mennyire kiveheti az erődet! van aki pikk pakk jól van, de van aki nem! én nem voltam császáros, és mégis a hosszú vajúdás után alvás nélkül rögtön a babával a 2-3 óránkénti etetések éjjel-nappal-mellesleg mai napig kel még mindig éjjel min 2x 1éves- bizony nekem több hét volt mire magamhoz tértem, de több hónap mire ott lent is elmúltak a fájdalmak stb. és a fáradtságtól-semmi segítség nincs-még később is volt hogy a kaját rendeltük, mert szét voltunk esve mindketten a férjemmel..van ismerősöm aki 3 gyerekkel is fitt de sajnos vannak akik nem olyanok...1 hete szült ez még olyan friss!régen 6 hétig az anyának ki se kellett mozdulni az ágyból, segítették a rokon asszonyok, most meg megszólják már 1 hét után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!