Akik császárral szültek, mikortól tudtátok otthon ellátni a teendőket?
1 hét segítség után.
Gondolok itt a főzésre, mosásra, mosogatásra.
Ha úgy vesszük már másnap elég sok mindent kellett csinálnom!
Sajnos a fiam összeszedett születése után nemsokkal egy fertőzést, így átvitték a koraszülöttre, ami a szomszéd épületben volt. Én meg napi 5-ször mentem át, etetni, tejet vinni stb.
De ahogy hazaértünk, én ugyanúgy elláttam mindent! Pedig lett volna segítség.
DE! Az,hogy én jól viseltem, mert ilyen a szervezetem, az nem jelenti azt,hogy más is. Nem vagyunk egyformák! Az egyik szobatársam a kórházban szegény pl. még két nap után is az én segítségemmel ment pisilni. Vele telefonon még akkor is beszéltünk,amikor hazakerültünk és bizony, ő nagyon nem tudott sok mindent csinálni!
Itt látszik, hogy nektek is ment egy hét után.
Kihasználni a másikat azt lehet?
Huh, kerdezo, nem vagy piskóta. Mások az emberek, máshogy gyógyulnak, mások a körülményeik. En kénytelen voltam nekiállni az otthoni dolgoknak, mivel egyedül voltam. Aki nincs egyedül, annak miért kellene? Emellett nekem nem voltak fájdalmaim, tulajdonképpen nem is éreztem Megcsak kellemetlenséget se egy pillanatig sem a mutet miatt, de van olyan, akinek hónapokig még felállni is nehéz.
Itt fikázod a sogornodet. Talán faj, hogy neked nem volt aki segítsen? Ilyen hozzáállással ne is csodálkozz.
Második válaszoló vagyok.
Ha még nincsenek is fájdalmai és bírná csinálni a dolgát akkor is ha megteheti h pihenjen az elején igenis tegye csak meg. Ez nem kihasználás. Szültél már egyáltalán??? Nekem muszáj volt csinálnom a dolgom a szükség nagyúr de ha pihenhettem azt tettem pedig meg tudtam volna csinálni...
Miért sajnálod tőle azt h kiszolgálják??? Ha van aki segítsen és szívesen csinálja akkor tegye. Császár után meg nem mindenki gyógyul egyformán sem. Van aki hetekig semmit nem bír más meg már következő nap olyan mint előtte volt.
Nem gondoltam volna h ilyen rosszindulat miatt tetted fel a kérdést. Kicsit szégyellhetnéd magadat. És ha még nem szültél akkor olyanról inkább hallgass amiről semmit se tudsz ha meg szültél irigykedsz h téged nem rohangáltak körbe?? Vagy mi bajod van?
Sógornőmre emlékeztetsz, aki szerint a 80 éves nagyanyánk azért akar a lányához vagy otthonba költözni, mert egyszerűen lusta a háztartáshoz és a kerthez, azt akarja, hogy más dolgozzon rá, holott mozogni is alig bír már szegény...
Nem mindenki ugyanolyan, ha el is tudná látni, ha van neki segítsége, miért tenné? Ilyen problémák nélkül is örülök, ha anyukám főz és hoz kaját, nem hogy egy nagy műtét után, kisbabával. A legtöbben ilyenkor még azt se tudják, hogy nappal van-e vagy éjszaka.
Megnéznélek felvágott hassal meg újszülettel, hogy vernyákolnál, hogy mi lesz, ha szétnyílik, nem bírsz csinálni semmit jaj-jaj-jaj. Gondolom te se utasítanád el a segítséget, ha lenne. Bár ilyen rosszindulattal nem tudodm ki nyitná rád az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!