Mi lehet a baj? Egyik barátnőm pár napja szült
(császárral). Már otthon vannak, de nem nagyon akar enni
a pici.
Figyelt kérdés
Sajnos nincs elég teje az anyukának, de a tápszert se nagyon akarja enni. Csak fogyott a baba. És valahogy olyan kis elesettnek tűnik a fotókon is, amiket láttam róla. Pedig teljesen normális méretekkel született, csak valahogy olyan ernyedt az egész baba, nem is tudom. Persze igaz, hogy egy fotó elég csalóka tud lenni. Járt valaki így, és mi lett végül?
2010. febr. 6. 20:50
1/7 anonim válasza:
AZ enyém sem nagyon akart enni, de nem azért mert császárral szültem, és nem volt tejem, hanem azért, mert még sárga volt egy picit a babám, és aluszékony. Ha nincs elég teje, akkor is akar enni a Pici, tehát ez nem azért van. Az enyém mindig aludt volna, de ébresztgetni kell ilyenkor, hogy egyen, Idővel elmúlik a sárgaság és utána már minden rendben lesz. Persze, ha itt is erről van szó.
2010. febr. 6. 20:58
2/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, az első hónapokban rémálom volt az etetés, alig lehetett belediktálni valamennyit. Mondjuk nálunk az volt a baj, hogy koraszülött, kis súlyú volt, és folyton aludt, gyenge volt még. Aztán lassan változott, ma már sokkal jobb a helyzet, igaz, most sem a legkedvesebb tevékenysége az evés. Egy ismerősnél is voltak hasonló gondok, bár ott természetesen született a baba, de egyszerűen nem szeretett enni. Most is 1.5 évesen nincs 9 kiló. De amúgy egészséges, okos, semmi baja. Szerintem ne aggódj, minden baba annyira más.
2010. febr. 6. 21:01
3/7 A kérdező kommentje:
ja, értem, köszi! :)
igen, azt ő is mondta, hogy ébresztgetni kell, dehát minden újszülött sokat alszik még. viszont az ő babája nem nagyon akar enni se. sárgaságot nem említett...
csak azért említettem meg a császárt, hátha azzal van összefüggésben. meg valaki mondta régebben, hogy általában a természetes úton született babák az első napokban életrevalóbbak, mint akik programozott császárral jöttek a világra.
2010. febr. 6. 21:03
4/7 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, kellett kb. 3 hét mire megjött az étvágya. SZerintem náluk is ez lehet, ha picit sárga a baba, akkor nagyon aluszékony, és enni is nehezebben ébred fel. Idegtépő ez az anyukának, én végigsírtam ezt az időt, féltettem, hogy valami problémája van, de elmúlik és minden rendben lesz nála.
2010. febr. 6. 21:21
5/7 anonim válasza:
Ébreszteni és 2,5 óránként mellre kell tenni!!!
2010. febr. 6. 23:06
6/7 A kérdező kommentje:
azóta már eszik a pici!
már van teje is az anyukának. :)
a dokik azt mondták neki, hogy az ilyesmi, hogy aluszékony a kisbaba meg étvágytalan sűrűn előfor
2010. febr. 11. 16:37
7/7 A kérdező kommentje:
azóta már eszik a pici!
már van teje is az anyukának. :)
a dokik azt mondták neki, hogy az ilyesmi, hogy aluszékony a kisbaba meg étvágytalan sűrűn előfordul azoknál a kisbabáknál, akiknek az anyukája spinális érzéstelenítést kapott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!