Akik császárral szültek, mikortól tudtátok otthon ellátni a teendőket?
1 hét segítség után.
Gondolok itt a főzésre, mosásra, mosogatásra.
4 nap után jöttünk haza a kórházból, délutánra hulla voltam, mire kisétáltunk a parkolóba a kórházból, totál elfáradtam.
1 hétig volt itt segítségnek az anyósom, ő főzött, elvégezte a házimunka nagyját. Szép lassan vettem vissza tőle mindent, mosást indítani nem nagy menet, de pl. a vizes ruhával teli kosarat nem tudtam megemelni, 3-4 adagban vittem teregetni a ruhákat. Elmosogattam, de sokáig állni nem tudtam, mert elkezdett fájni a heg.
Mindenki másképp viseli a műtét utóhatásait.
Egyébként az, hogy segítenek egy kis főzéssel, miért fáj neked? Gondolom, anyuka és a baba most szokik össze, talán a szopizás sem zökkenőmentes, hasfájós a kicsi, esetleg sokat igényli az anya közelségét.
Nem mondom, hogy hetekig más házimunkázott helyettem, de azért érezhetően nem úgy teljesítettem, mint azelőtt. Sokszor volt csak főzelék a kaja valami feltéttel, vagy valami egyszerűbb.
Mindenki máshogy viseli...Nem emlékszem pontosan,de 1-2hét tuti kellett,hogy egyáltalán magamhoz térjek...Anyu főzött ránk(amúgy is főzött),mosást bepakoltam,férjem teregetett..
Ilyesmik...Jobb,ha pihen,pláne egy hét után...Volt,hogy én is keménynek éreztem magam,h semmi bajom már,felemeltem vmit és majd szétszakadt a hasam..Sőt,olyat is ismerek,akinek szét is vált a heg...
Es itt keresel megerositest arra, hogy gonosz a sogornod?? Merthogy mindenki mashogy viseli es lehet, hogy o nehezen boldogul, ezt te sem es itt senki nem tudhatja, csak o.
Egyebkent nekem szerencsere nem olyan rosszindulatuak a rokonaim, mint te vagy, igy mindenki segitett szivesen. En tudtam volna ellatni 1 het utan a haztartast, nehezen, de muszajbol igen, viszont anyukam, anyosom, ferjem mindenben segitettek, igy sokkal konnyebb volt nekem, tudtam pihenni a sebemmel, ami azert fajt. Nagyon rendesek voltak, nem kotott belem senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!