Szülés után mennyire változott meg a testetek?
Gondolok itt a későbbi dolgokra..
tehát hogy a felszedett kilók,párnácskák megmaradtak-e ?
ÉN a terhesség alatt a csípőmre szedtem fel,és meg is maradt azóta. De mivel már nincs pocak eléggé zavar engem.A férjemet nem..ő neki tetszik is... 53,5 kilóval kezdtem a terhességem.most 1 éves a fiam.60 kiló vagyok
Szopizik még,nem akarok diétázni..eszemet veszve tornázni hogy eltűnjön
Kinek hogy alakult a testképe azóta ???
Titeket/férjeteket mi zavar/nem zavar !??
A mellem lóg..de még szoptatok.1. terhességem alatt 12 kilót szedtem fel..ezzel nem is lenne baj, de nagyon vizesedtem, aminek az eredménye az lett hogy hátul a combom végig, meg a vádlim felső része szét van repedve.2. terhességemnél még 10 kilót sem híztam, viszont nagyon nagy hasam volt (4,1 kg, és 57 centivel született a fiam), így ekkor meg a hasamon repedt meg a bőr, elég szépen.. de legalább szimmetrikus! :)
Most 55 kg vagyok 170 centihez..konkrétan csont és bőr vagyok..szeretnék hízni, de nem megy..pedig tömök magamba mindent amit nem lehet és abból is sokat.Más szerintem már 100kg lenne ha ennyit enne mint én..
De nem bánom!!!A gyerekek jól vannak és egészségesek, ez a legfontosabb..Arról nem is beszélve, hogy párom szerint így vagyok jó.Hozzáteszem utoljára 16 évesen voltam ilyen vékony..évek óta 63 kg körül mozogtam, és ott jól is éreztem magam..
Akkor csináld össze magad ès veregesd a "tökéletes" tested a járólaphoz:-)
Nyuszika....171cm 49kg VOLTAM....23kg plusz jött fel...konkrétan em érdekel:D szétrepedt a bőröm....
Ja...fotóztak engem is.. Sőőő divatmagazinban is szerepeltem... És?kit érdekel? Lejárt ez az idő...
Nem értem, miért ne lehetne elhinni, hogy valakinek tökéletes maradt a teste szülés után.
Első után enyém is jó volt, csak azóta szültem többet is.
Gondolom neki is még egy gyereke van, persze hogy tökéletes maradt a teste, amihez én személy szerint szívből gratulálok neki.
Nem értem, miért gonoszkodsz vele.
Komolyan tök jó, h. a többség olyan, mint terhesség előtt. Én 4 hónapja szültem, 21 kilót híztam, 15 mindjárt lement a kórházban, aztán azóta a 15 leadottból már visszahíztam 5-öt :(
Pedig szoptatok, próbálok nem falni (ez nem mindig sikerül, mert nagyon jó étvágyam lett)
Így vagyok 70 kiló, még leírni is szörnyű :( Férj azt mondja, h. amíg szoptatok ne merészeljek ezzel foglalkozni.
Első gyereknél 58kg-ról indultam,73kg-mal mentem szülni,otthon hazaengedés után 69 voltam,4 kg ment le összesen a kórházban.A babám ebből 3900 gramm volt.Mai napig nem érti senki a dolgot...Nem tudtam szoptatni,a kilók nagyon lassan mentek le,2x álltam neki diétázni,mire 2 év után sikerült 60-ra lemennem kínkeservesen.A csípőm szélesedett,a derekam is kicsit,de a bőröm szép maradt.
A melleim kicsit meglöttyedtek,a combjaim is vastagabbak maradtak.
Most a másodiknál kíváncsi leszek,mi lesz...
Lehet, hogy a 45 kilós teste tökéletes, de semmiképp nem normális, és főleg nem egészséges. Ha modell, ha nem modell. Szülés előtt sem volt az.
Egy 16 évesnél még normális, egy felnőtt nőnél nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!