Miben változott meg a Szent Imre szülészete?
Nem olyan természetes szülés párti már, leszámítva azokat, akik régebben vitték ezt a vonalat. De sajnos BS is nyugdíjba ment, nem szüleszt már.
Nekem volt szerencsém találkozni a proffal, be kellett feküdnöm túlhordás miatt, meg is vizsgált. Hát, kemény kezű, nem az a finom, és mindenféle szülést gyorsító praktikát kedvel, ha nem lett volna saját orvosom, biztos hogy beindítja a szülést.
Amúgy emberileg rendben van, csak nagyon más vonalat képvisel, és ráteszi a kezét dolgokra, amikben Rákóczi még több szabadságot hagyott az orvosoknak.
Ezért is kellett befeküdnöm, ha az én dokimon múlik, vár.
A csecsemő osztály nagyjából a régi, bár Kónyi Olga elment, van helyette egy nagyon szimpatikus fiatal orvosnő, a csecsemős osztály meg kb. a régi.
Ha szeretnél háborítatlan szülést, akkor én a helyedben egy szülésznőt legalább fogadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!