Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki a Szent Imre...

Szült valaki a Szent Imre kórházban? (Budapest)

Figyelt kérdés

milyenek a csecsemős nővérek?

egyáltalán mi a véleményetek a kórházról?

én is ott születtem, de már rég volt, szóval anyukám nem igazán tud nyilatkozni róla :)

2012. nov. 13. 10:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A szülészet szuper az orvosok nagyon jók a szülésznők nagyon segítőkészek a csecsemősök nagyon kevesen vannak a csecsemőosztály hát az nekem nem jött be, a lányom valami vírusos szemölcsöt is elkapott. Nővért a négy nap alatt kétszer láttam. De jó a hely, és ha kérdezel segítenek.
2012. nov. 13. 10:26
 2/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ott születtem,meg a lányom is:)Egyébként az egyik csecsemős nővérke még emlékezett anyumra,amikor hoztuk haza a kiscsajt beszéltünk elötte meg elláttak jótanáccsal és kiderült ugye h ott születtem és mondta hogy ő már akkor ott dolgozott.. 1-2 csecsemős nővérke kimondottan unszimpatikus votl,de a nagyrészük kedves. A szülésznők is nagyon jók:) A Kórház? Vajudóba csak a szülő nő mehet be,apuka nem, de a szülőszobák szépek:) A kórtermeket akkor ujitották fel,2ágyas ill pár 4ágyas van. Ez inkább azoknak van akit befektettek. A 2ágyasból 2szobához van 1 fürdő asszem, a privát szobában van minden(pelusozó,fürdető,saját zuhany,de ez 7ezer/éj)Adnak ruhát is a babára,de pl pelust neked kell vinni.
2012. nov. 13. 12:17
 3/16 anonim ***** válasza:

én is ott születtem :D testvérem is ott szült, még annál az orvosnál akinél mi születtünk, mi már lemaradtunk arról a dokiról, de egy másik szuper orvost találtunk :)

orvosok nagyon aranyosak, szülésznők is, az ellátással se volt bajom, a csecsemősöket viszont nem bírtam :S

nem tudtam felkelni, majd egy napig nem láttam a babámat, de senkinek eszébe nem jutott, hogy behozza megmutatni :(

nem engedték, hogy a fürdetést megnézzem, leoltottak mikor a pelenkázásról kérdeztem, mondván mi az, hogy nem tudom :D

egyszer csörögtem nekik mert nagyon hányt a babám, azt mondták a telefonba, hogy most műszakváltás van, egy óra múlva próbáljam újra...

ezt leszámítva meg voltam elégedve, gondolom mindenhol ki lehet ilyet fogni, így nem mérgelődtem ezeken, megoldottam ahogy tudtam :)

2012. nov. 13. 15:42
 4/16 anonim ***** válasza:
2.vAGyok. Én ráadásul ugyanannál a dokinál mint anno én.:D:D
2012. nov. 13. 15:52
 5/16 anonim ***** válasza:

nekem volt fogadott csecsemősöm, de a többiek is nagyon kedvesek voltak velem. viszont ajánlom hogy fogadj ha megteheted mert nagy segitség. valóban leterheltek és nem tudnak egy egy anyukára annyi időt szánni. ha kell név én szivesen ajánlok. amúgy a szülésznőm egy csoda volt, a dokim is, én teljesen elégedett voltam!

3 hete szültem ott.

2012. nov. 13. 16:46
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. nov. 13. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia,

én ott szültem,délután mesélek Neked,mert most a picimet altatni kell:)

Röviden csak annyit:jó kórház,szép élmény:)

2012. nov. 14. 12:00
 8/16 A kérdező kommentje:
várom majd a 'mesét' :) köszi :) jó alvást a picinek :)
2012. nov. 14. 12:06
 9/16 anonim ***** válasza:

szia,utolsó vagyok

Tehát:

A csecsemős nővérek eléggé túlhajszoltak,ha megkéred őket,hogy segítsetek,segítenek,de túl sok mindenre nem lehet tőlük számítani.Van köztük egy-két kirívóan bunkó és kedves is.

A szülőszobák és kórtermek,szépek,felújítottak,van alternatív szülőszoba is.Támogatják a gátvédelmet,ehhez szerinte érdemes szülésznőt fogadni.

Az én orvosom,dr.Kocsis Éva volt,akit tudok ajánlani.Kedves,figyelmes,mindenben segít.Szülésznőm Fantha Zsuzsa volt,az ő segítségével sikerült a gátvédelem.

Ha van még kérdésed,írj nyugodtan,igyekszem válaszolni

2012. nov. 15. 15:40
 10/16 anonim ***** válasza:
2.vagyok, esetleg kedves utolsó a Fantha Zsuzsa neked fogadott vagy ügyeletes szülésznő volt? Nekem ő volt az ügyeletes,de szivesen felfogadnám mert nagyon jó volt. (Uton a kistesó)Ha felfogadott akkor mikor fogadtad fel?
2012. nov. 15. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!