Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki a Szent Imre...

Szült valaki a Szent Imre kórházban? (Budapest)

Figyelt kérdés

milyenek a csecsemős nővérek?

egyáltalán mi a véleményetek a kórházról?

én is ott születtem, de már rég volt, szóval anyukám nem igazán tud nyilatkozni róla :)

2012. nov. 13. 10:23
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

nekem is ez lett volna a kérdésem a szülésznővel kapcsolatban, hogy mikor érdemes fogadni? és mennyiért vállal, ha egyáltalán vállal még, most 25 hetes terhes vagyok. szeretnék gátvédelemmel szülni...

köszönöm a válaszod :)

2012. nov. 15. 20:21
 12/16 szsuzs ***** válasza:
én ott szültem 2x. a kórház nagyon rendben van, szépek a szülőszobák és a szobák. Rendes a személyzet is, viszont fájdalomcsillapításra itt ne számíts...könyörgésre sem kaptam...
2012. nov. 16. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:

9-es vagyok:

Fantha Zsuzsát az orvosom javasolta,választott szülésznő volt.Úgy emlékszem a 24-25 hét környékén beszéltem vele,konkrét tarifát nem mondott mi 30 e ft-ot adtunk neki,mert úgy hallottam ennyit szoktak körülbelül.Nem kevés,de nagyon meg voltunk vele elégedve,bármikor lehetett hívni,a szülés alatt végig velem volt,gátvédelemmel szültem,utána is mindennap jött minket látogatni,szuper tényleg nagyon rendes volt.

Az utolsó hozzászólóval nem tudok egyetérteni:Nekem az orvosom a terhesgondozás alatt is többször mondta,hogy van lehetőség EDA-ra,és a vajúdás alatt is megemlítette.

Az unokatestvérem is ott szült EDA-val,szóval arra is van lehetőség

2012. nov. 16. 14:41
 14/16 szsuzs ***** válasza:
megkérdezhetem, hogy ki volt az orvosod, ill. az unokatesódé? mert elviekben mondják hogy van, de a finisben mki igyekszik lebeszélni... én már csak tudom miról beszélek... évente 2-3 alkalommal tényleg hallom, hogy adtak, de bizony nem ez a tendencia...
2012. nov. 16. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én orvosom dr.Kocsis Éva volt,fogadott.

Az unokatesómé dr.Bálint Balázs,ő ügyeletben szült nála.

2012. nov. 16. 16:36
 16/16 szsuzs ***** válasza:
köszi. ismerem mindkettőjüket, legalábbis tudom ki kicsoda... a barátnőm Kocsis doktornő mellett könyörgött az EDA-ért, nem kapott...a Bálintok mondjuk maximálisan természetesség pártiak, de örülök, ha néha hallok ilyen véleményt is mint a tiéd. :)
2012. nov. 16. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!