Szült valaki a Szent Imre kórházban? (Budapest)
milyenek a csecsemős nővérek?
egyáltalán mi a véleményetek a kórházról?
én is ott születtem, de már rég volt, szóval anyukám nem igazán tud nyilatkozni róla :)
nekem is ez lett volna a kérdésem a szülésznővel kapcsolatban, hogy mikor érdemes fogadni? és mennyiért vállal, ha egyáltalán vállal még, most 25 hetes terhes vagyok. szeretnék gátvédelemmel szülni...
köszönöm a válaszod :)
9-es vagyok:
Fantha Zsuzsát az orvosom javasolta,választott szülésznő volt.Úgy emlékszem a 24-25 hét környékén beszéltem vele,konkrét tarifát nem mondott mi 30 e ft-ot adtunk neki,mert úgy hallottam ennyit szoktak körülbelül.Nem kevés,de nagyon meg voltunk vele elégedve,bármikor lehetett hívni,a szülés alatt végig velem volt,gátvédelemmel szültem,utána is mindennap jött minket látogatni,szuper tényleg nagyon rendes volt.
Az utolsó hozzászólóval nem tudok egyetérteni:Nekem az orvosom a terhesgondozás alatt is többször mondta,hogy van lehetőség EDA-ra,és a vajúdás alatt is megemlítette.
Az unokatestvérem is ott szült EDA-val,szóval arra is van lehetőség
Az én orvosom dr.Kocsis Éva volt,fogadott.
Az unokatesómé dr.Bálint Balázs,ő ügyeletben szült nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!