Szülés után változott a menstruációd?
Erőssebb lett, vagy gyengébb?
Hosszabb ideig tart, vagy rovidebb?
Ha terhesség elött ez hogy változott?
Beállt rendszeresre miután először megjött, vagy össze-vissza lett? Mennyi idő alatt rendszereződött?
Köszönöm a válaszokat :)
Sokkal gyengébb, az első hónapban csak kicsit véreztem, a második hónapban szinte csak barnázás volt, semmi görcs. 29 naposak voltak a ciklusaim, szülés után 8 hétre jött meg először, utána 26 nap, most meg már 30 nap eltelt, de még nem jött meg.
3 hónapos baba anyukája.
Erősebb lett,több,viszont nem fáj már annyira,ha megvan.
Időtartama 5 nap,mint szülés előtt.
Továbbra sem napra pontos,de terhesség előtt sem volt az.
Nekem mikor újra megjött, az első 4 hónapban borzasztó erős volt és görcsöltem is, pedig mielőtt terhes lettem egyáltalán meg sem éreztem hogy megvan, és csak pár napos maszatolás volt, ezért tampont nem is tudtam használni, mert nem telt volna meg egy nap alatt sem. Utána viszont napi 4 éjszakai betét simán elment :(
Tisztára be is stresszeltem tőle, hogy így marad, de szerencsére alakult azóta a dolog. Már nem olyan erős, bár erősebb, mint régen volt, bár attól nem is nehéz :) De már fájni sem fáj, max a legerősebb napon érzem egy kicsit, de különösebb gondot nem okoz...
-Erősebb lett, vagy gyengébb?
-Gyengébb, de fájdalmasabb lett.
Hosszabb ideig tart, vagy rövidebb?
-Rövidebb, a terhesség előtt 7 napig tartott, most 5 napos, de újra babát várok, kíváncsi lesz most hogyan alakul.
- Ha terhesség elött ez hogy változott?
Ezt a kérdést nem értem.
- Beállt rendszeresre miután először megjött, vagy össze-vissza lett? Mennyi idő alatt rendszereződött?
Nekem sosem volt napra pontos,így a szülés után sem lett az, vagyis 1-3 nap eltéréssel jön meg, vagy pontosan.
Ha terhesség előtt görcsöltél... Akart lenni, csak az agyam gyorsabb volt, mint a kezem ;)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nekem kb ugyan olyan, mint volt, annyi különbséggel, hogy alig-alig görcsölök azóta.
Mégegyszer köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!