Van itt olyan anyuka, akinek (valamelyik) szülés óta bizonyos pozíciók nem kényelmesek/fájnak szex közben? Tehát a méhed mérete/alakja/ elhelyezkedése változott a terhesség után, ennélfogva kényelmetlen néha a szex?
szia
én most szültem bő 7 hónapja és még mindig a legelején nagyon fáj a szeretkezés. olyan érzés mintha szűkebb lenne a hüvelyem és ki kell tágulnia, ez kb az elején olyan 5 percig tartott mostanra jutottunk el oda, hogy olyan 1-2 perc, de még mindig fáj.
3 éve szültem. Hátulról és a misszionárius nagyon tud fájni :(
Mondjuk engem nagyon szétnyestek a kicsi miatt, és ott helyben hüvelyplasztikáztak....no meg elvarrtak egy ideget is. Szóval gyakran fogcsikorgatós.
Eleinte minden behatolás fájt. Most már csak a kutya póz, meg bármilyen hátulról közeledés a hüvely felé a rossz. Olyan szinten kellemetlen, hogy még kézzel való érintéstől is összerezzenek és összeszorítom a lábam. Nem tudom miért, mert igazából gyorsan gyógyult a gátam, bár nagyon sokáig varrtak és sziszegtem is közben rendesen. Nem hiszem, hogy ez már megváltozik, 8 hónapos a fiunk pedig párom kedvence volt ez a póz.
Viszont a lovagló póz leírhatatlanul jobb lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!