Folyás bizonyos mértékig normális a terhesség alatt. De milyen mértékig? Lehet, csak felborult a flóra egyensúlya? Mit tehetnék?
20 hetes vagyok és minél előbbre tart a terhesség, annál nagyobb mértékű, pedig nehezen fokozható. 16. héten a háziorvos vizelettenyésztést csináltatott, abban nem volt semmi kóros. Azért vizeletet, mert a húgycsőből is származik bizonyos mennyiség, az is egyre több, ami tutira nem vizelet, mert sűrűbb. de ugye fertőzés nem volt kimutatható. Aztán 18. héten a nőgyógyász írt fel gombaellenes készítményt, mert a vizsgálat során (manuális) túl soknak és gondolom, rendellenesnek találta a folyást. Használtam előírás szerint. Azóta még rosszabb a helyzet. másik nőgyógyász nem vizsgált meg most, a 20. héten, de neki is említettem a dolgot, dalacint írt fel, de az van ráírva, hogy gombára hajlamosít. nem akarok mindenféle "vegyszereket" dugdozni fel, már bocsánat, mikor azt se tudom, miről van szó. Lehet, hogy csak peches vagyok, hogy naponta 2-3-szor kell tisztaságit cserélnem, mert anélkül nadrágig átázik az ember?
amúgy nem büdi, nem viszket, nem csíp, nem ég és várandósság előtt is volt valamennyi, de mostanra már tényleg egyre zavaróbb mértékű.
Tegnap vásároltam Lactacyd PLUS-t, hátha hat valamit. eddig a DM-es intim mosakodót használtam, már arra is gondoltam, hogy a mosakodó is okozhatta.
Lehet, felborult a flóra egyensúlya csak. Van valami biztonságosan alkalmazható módszer vagy készítmény a terhesség alatt, amitől helyreáll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!