Szülés után mennyire változott meg a testetek?
Gondolok itt a későbbi dolgokra..
tehát hogy a felszedett kilók,párnácskák megmaradtak-e ?
ÉN a terhesség alatt a csípőmre szedtem fel,és meg is maradt azóta. De mivel már nincs pocak eléggé zavar engem.A férjemet nem..ő neki tetszik is... 53,5 kilóval kezdtem a terhességem.most 1 éves a fiam.60 kiló vagyok
Szopizik még,nem akarok diétázni..eszemet veszve tornázni hogy eltűnjön
Kinek hogy alakult a testképe azóta ???
Titeket/férjeteket mi zavar/nem zavar !??
Én összesen 25 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt, szóval mindenhova jött rendesen, de 3-4 hónappal szülés után már csak +2 kg többlet volt rajtam, de ezt akartam is, mert azért ennyi kell.
A hasam nem ment vissza teljesen. Szerencsére nem csíkos, de egy kicsit plötyi, néha zavar, főleg ha nagyon testhezálló ruhát veszek fel, meg még jól be is kajálok, akkor úgy nézek ki, mint félidős kismama koromban, de néha meg ügyet sem vetek rá.
A mellem. Na igen, az eltűnt. 85 C-s méretem volt terhesség előtt, terhesen fogalmam sincs mert csak sportmelltartót tudtam hordani, mert óriásira nőttek, szoptatás után (4 hónapig tudtam a fiam szoptatni), szó szerint eltűntek. Olyan kicsik lettek, mint tini koromban, ráadásul lógnak is. Borzalom. Kb. 70-70 B-s melltartóméretem lett. Nagyon sajnálom a régi melleimet.
A többi testrészem olyan mint régen, a lábam, a popsim, a karom. Egyedül a lábméretem lett 1-el nagyobb, szóval a régi cipőim már nem jók rám. (Terhesen 2 számmal hordam nagyobb cipőket).
Összességében engem csak a mellem zavar, egy kicsit a férjemet is, tudom, de szerencsére nem emlegeti. A többi testrészemmel meg van elégedve (ezt szokta is mondani). A lábméretváltozás egyben jó és rossz is (sok szép régi cipőm csak nézhetem, de legalább veszünk újakat).
Semmennyire.Már szülés után 1 héttel ugyan olyan volt a testem,mint előtte.8 hónapja szültem.Tökéletes a testem.
167 cm és 45 kiló vagyok.
52 kg voltam (170 cm) és 72-vel mentem szülni. Most (8 hónapos a baba) 60 kg vagyok. A köldököm körül csíkos lettem, de ez nem vészes. A hasam zavar. Kellettek rám a plusz kilók, örülök, hogy híztam és ez megmaradt, de a hasam nem kellene... :(
A lábam 38-as volt, most a 39-es cipők jók , ráadásul a lábfejem is szélesebb lett.
Páromat nem zavarja, szerinte a hasam se vészes, és egyre kisebb (perszeee... :) ).
Engem a hasam mérete zavar, a csíkok nem érdekelnek. A 39 -es méret is OK, de zavar, hogy szélesebb lett, most nyáron alig találtam szandált, nem ment bele egyikbe sem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!