Anyukák! Milyen magasak és hány kilósak vagytok? Változott a testetek a gyermekvállalás miatt? Csípő, mell, bőr stb.
32 éves vagyok a 4.babámat várom (az elsőt 25 évesen szültem).
A cicim nagy volt és a szoptatások (3x1 év) és fogyások bizony megtették hatásukat. Már elkezdtem gyűjtögetni műtétre, de kopogtatott most nemrég a negyedik baba.:)
Most a cicim megint olyan feszes mint huszonévesen kb. meg persze duplája az eredeti méretének, de tudom hogy ez tiszavirág életű dolog:)) mert szoptatás után nem így fog kinézni.
Súly: hát én első gyerekemnél volta a legrosszabb formámban.
A harmadik után pedig a legjobban, sportoltam/futottam, fogyóztam már vagy 2 éve úgyhogy 177 cm hez 68 kg vagyok/voltam.
Most megint hízok sajna veszélyeztetett vagyok és max addig mozoghatok míg kimegyek a gyerekekkel az udvarra és leülök.
Mell derék csípő nekem első gyerek után 116/88/105 volt szóval katasztrófa, 44 es ruhákat hordtam stb.
Most a harmadik után 96/73/100 és 38 ast hordtam. A hasamon a bőr már sose lesz olyan mint 18 évesen illetve mint írtam a cicimen is nagyon látszik a 3 (3.5) baba meghát a szemem alatt a karikák mivel évek óta nem aludtam egy jót :)
178 cm vagyok, átlagban 56-58 kiló. Az első terhességemet 68 kilóval fejeztem be, nem látszik semmi a bőrömön, talán a mellem löttyedt meg egy kicsit, a hasam nagyon szépen visszahúzódott.
Most a második terhességet 59 kilóval kezdtem, 24 hetesen tartok 64-nél. Eddig nem változott semmi, de állandóan viszket a hasam és nagyon száraz (hiába kenegetem). Félek, hogy ezúttal meg fog repedni.
Csípőm az maradt a régi.
168 cm vagyok és 48 kiló.
58 kilóval mentem szülni,ennek 3,5 hónapja.
Mára ismét 48 kiló vagyok.Még szoptatok.
A csípőm eléggé kiszélesedett,ugyanis hiába vagyok ugyan annyi kiló, a régi nadrágjaim nem jönnek rám a csipőm miatt.
A bőrömmel nincs gond,ugyan olyan mint volt.Talán a hasamon kicsit plöttyedtebb,de majd gyúrok rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!