Szerinted mikor ideális a gyermekvállalás?
A legfontosabb nekem az, hogy legyen anyi penz h a gyereknek mindene meglegyen, ne keljen szamolgatni a penzt h a bevasarlaskor vehetek-e meg egy csokit a kicsinek. Meg nekem még a sajat ház is bene van.Legyen munka es be legyen fejezve az iskola.
Szerintem 24-26 évesen a legjobb babat valalni.
Tgyás, gyed az elmúlt 2. évben 365 munkanapnak kell lennie, ami a szülés pillanatában is él a munkaviszony. Így a fizetés 70%-át kapod
Ha ez nincs akkor a gyes plusz családi jár alanyi jogon ami együtt 38.000Ft.
Hat nekunk már van lakas, a parom jól keres, én sajnos nem talalok munkát, de eppen varandos vagyok. :) A parom fizetese kb. harom emberre elég a lakassal együtt. Szoval fent tudjuk magunkat tartani. Igaz, en már lassan belebolondulok hogy en nem dolgozok, mert sehonnan se hivnak vissza, meg a varandossagom elott sem volt gyakori a visszajelzes barmilyen munkaltato felol :( Így en itthon tartom a frontot, 'haztartasbeli' lettem.
22 leszek nyáron, és 13hkm, a parom 25 eves.
3. vagyok
A saját házat úgy értetem h nekem az albérletes megoldás nagyon nem tetszik, akkor inkább már a nagyszülőkkel ha elég nagy a ház. A pénz meg azért nem hiszem el h ne lenne megoldhato... Csak anyira gondoltam h ha elmegyek a gyerekkel bevasarolni es a penztarnal meglat egy 100 ft koruli csokit, akkor megvehetem neki es ne kelljen elob az aprot szamolgatni es egy 2 evesnek magyarazni h anyunak nincs penze...
Egyebkent tenyleg van benne egy kis ellentmondas, de penz nelkul nem akarok gyereket, viszont az se jo a kicsiknek h viszed ovodaba es mondja az ovoneni h koszonj el szepen a nagyitol... tudom h lehet 30 evesen is gyerek, de akkor mar nem hiszem h 2-3 rendesen belefer..
Korban: minimum 20 legyen a nő, de akkor érett, sokat tapasztalt ember legyen! Maximum 39.
Családi élet: minimum 1 éve ismerje már nagyon-nagyon jól a párját, mielőtt belekezdenének a dolgokba.
Fizikum: rendszeresen járjon szűrésekre, ne legyen alultáplált, se túlsúlyos. Tehát legyen egészséges.
Pénzügyek: dolgozzon annyi ideje, hogy járjon a GYED. Mellette a férje is dolgozzon. És legyen annyi tartalék pénzük, amiből a baba kezdő cuccait megveszik, illetve fent tudják magukat tartani akkor is, ha az otthon levő anyukához munkanélküli apuka csapódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!