Szerinted mikor ideális a gyermekvállalás?
3. vagyok
Az elkepzeleseimnek az teljesen megfelel, amit a 7es irt. Hatha igy megerti az is, aki edig nem :-)
9-es vagyok.
Kifelejtettem a saját tulajdonú lakást/házat.
Megint en vagyok, a harmaska :-)
Nekem azert jobb a nagyszulokkel, mert lehet tudnanak segiteni es az is amit irt vki h ilyen fiatalon meg sajat lakast nem igazan tudnak venni. Alberlet az meg inkabb egy emeletes haz, szoval nekem azzal van bajom h ott nem szeretnek lakni. Szerintem nagyon jot tesz a gyetekeknek ha van a hazhoz egy kert kutyaval, macskaval... pedig nem vagyok falusi, de en ugy vettem eszre h azok a gyerekek akik alatokkal nonek fol nyugodtabak, egeszsegesebbek es legalabb megtanul bani veluk. De ez csak az en velemenyem/ elkepzelesem. Mondjuk az gond lehet ha a nagszulok mindenbe beleszolnak, igaz anyoshoz semmi fele keppen nem koltoznek :-)
7es vagyok :)
Én úgy gondolom esszel kell a gyermekvallalasra gondolni. Mi takarekoskodtunk, elvoltunk egy picike albiban ketten, ahogy úgy gondoltuk, hogy az osszegyult penz a bankba eleget kamatozott, és elég lesz egy sajat csaladi hazra, azonnal leptunk. Egy 'elhanyagolt' hazat vettunk olcson, amit szepen felujitottunk, és így még maradt is a penzbol. Ahogy megvolt a sajat kis kuckonk, a baba is jonni akart, pont amikor keszen voltunk mindennel :)
Karacsonyi ajandek volt a haz is, es a baboca is :)
De a takarekossag meg mindig megvan, havonta 20ezret rakunk a bankba, hagy gyarapodjon, ha barmi hirtelen történik, lehessen hozzanyulni, pl. ha a paromnak netalantan megszunik a munkaja.
egy szo mint szaz, mi meg nem is gondoltunk gyerekre amikor elkezdtk a bankba pakolni a penzt, de szerintem így a normalis. :) legyen egy alap, amire lehet tamaszkodni, hisz barmi tortenhet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!