Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Osszhangban voltatok gyermekva...

Osszhangban voltatok gyermekvallalas kerdesben a ferjetekkel? Ha nem teljesen, akkor hogy dontottetek vegul?

Figyelt kérdés

Mi most beszelgetunk elesben a harmadik babarol.

Mindketten szeretnenk, ez eddig OK.

Elso korben azt terveztuk, hogy iden, ev vegen levetetem a spiralomat. Vagy inkabb csak jovore, ne kapkodjuk el.

De ugy tunik, hogy a ferjem belelkesult, elorehozna tavaszra. Vagy azonnal is belevagna.

Es gyozkod.

De en meg nem erzem keszen magam, talan bekenyelmesedtem, hozza szoktam az ejszakai alvashoz, a konnyebb kimozdulashoz, ahhoz, h az estek mar csendesek, a ferjemmel egyutt tolthetunk orakat nyugodtan. De tudom, hogy ezekrol igy is, ugyis le kell mondanom egy idore, akkor is, ha most jon baba, akkor is ha ket ev mulva es tenyleg akarom en is a harmadik babat.

Csak a sajat "onzosegem" miatt mondjak most nemet?

Eleve nem szeretnenk nagy korkulonbseget sem, de ha mar mostanaban foganna meg a pici, akkor is 4, illetve 5 ev lenne a ket gyermekunkhoz kepest. Mar ez sem olyan keves, mint amit regen megalmodtunk.

Ti ereztetek igy? Vegul hogy dontottetek?

Csak velemenyek, tapasztalatok erdekelnenek, tudom, hogy nem masnak kell egy ilyen kalineru dologban dontrni helyettunk.

2013. febr. 1. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Amikor 14 évvel ezelőtt megszületett az első gyermekünk, megbeszéltük, hogy nem lesz több. Aztán nekem kezdett hiányozni, úgyhogy elkezdtem duruzsolni, ő nemet mondott. Néhány év eltelt anélkül, hogy előkerült volna ez a téma, aztán megbicsaklott a házasságunk. Ekkor ő kezdte a duruzsolást, hogy milyen jó lenne még egy kisbaba. Egy év után belelkesültem én is. Mire a kicsi megszületett, a férjem lelépett végleg. Félre ne érts, imádom a gyerekeket, de néha azért eszembe jut, hogy miért hagytam magam megdumálni.
2013. febr. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!