Szerintetek a mai világban hány gyerek az ideális?
Hát ha nagyon reálisan nézzük a magyar helyzetet: 0. :(
Egyébként talán 2 gyermeket még ha nehezen is,de fel lehet nevelni (nélkülözve ugyan).Most az átlag magyar családokat veszem alapul,nem a felső,igen szűk réteget.
Kettő, abból nincs balhé soha
Egy, mindig olyan társat fog keresni aki egyben barát de egyben testvér is
Háromnál konkurencia van mindig
Leginkább a szülők türelmén, lelkesedésén, szeretetén, idegrendszerén és főleg akaratán múlik.
Nekünk 1, max 2.
De amúgy a "mai világban" sajnos nagyon anya-ellenes a társadalom, a munkahelyek és a politika is. Sokan lenézik az anyákat, ingyenélőnek tarják őket. 1 éves a lányom, szörnyű tapasztalataim vannak :-( Szóval engem ez is visszatartani a többedik gyerektől.
Ha anyagilag megteheted akkor amennyit akarsz, kiegészítve a 6. hozzászóló első sorával. Tényleg az a lényeg, nem az hogy a mai világ..
A pénz viszont nálam fő szempont. 300-350 ezer forintos bevétel alatt nem vállalnék 2 gyereknék többet. De ez én vagyok :)
Én kettőt szeretnék, a férjem a háromra "hajt" :D
Egyelőre még az elsőn dolgozunk, szóval ki tudja :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!