Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülési idő pont?

Szülési idő pont?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy valakinek be jött ez a terhességi kalkulátor úgy értem hogy azzal végzett számítás az volt akinek be jött?

És volt olyan hogy a doki vagy védő nő az utolsó első napjától számított idő pont az be jött?

2013. okt. 8. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
A doki által kiszámított napon szültem, barátnőm is!
2013. okt. 8. 19:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kalkulátr is azt írta amit a doki mondott (mondjuk én azt is tutam mikor jött össze,csak 1 voltunk együtt abban a hónaban)Pont kiírt napon szültem.
2013. okt. 8. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
netes terheségi kalkulátorok,meg egyeznek az orvos vagy a te általad kiszámolt szülési időpontnak
2013. okt. 8. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 42 hétig hordtam a kisfiamat! Szóval,nem jött be. :(
2013. okt. 9. 00:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyzser sem. De mit az orvos mond, az nem szemtírás. Az utolsó mensi első napjához hozzáadnak x napot, ennyi. Az csak becslés, hogy kb akkorrra várható. Előtte-utána 2 hét az az időpont, amire jön a baba.
2013. okt. 9. 08:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. okt. 9. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem minden kalkulátor azt a dátumot hozta (+/- 1 nap) mint amit a doki mondott. Egy volt, ami + egy hetet rászámolt, csak lestem, hogy ez jól elszámolta. Ehhez képest 40+6 hetesen szültem, vagyis az a kalkulátor számolt jól, de sajnos nem tudom melyik volt, csak véletlenül találtam rá. Valami oldalon ajánlotta, és beírtam kíváncsiságból, és kiadta azt a dátumot.
2013. okt. 9. 13:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó neked is köszönöm szépen a választ! :)
2013. okt. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!