Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek, ha az orvosom...

Mit tegyek, ha az orvosom közölte szülés elött 3héttel, hogy el kell utaznia pont abban az időpontban? . Az, ha esetleg meginditjak a szülést hamarabb, az mivel jár? Kicsit kétségbe estem .

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Soha nem indíttatnám meg a szülésem azért, hogy az az orvos álljon mellettem, aki volt annyira gerinctelen, hogy 3 héttel szülés előtt cserbenhagy. Szó sem lehetne róla! A gyerekem jólléte a legfontosabb, és nem az, hogy egy orvos mikor megy nyaralni a családjával! Ha nem indul meg a szülés magától, akkor nyilvánvaló, hogy még nem érett meg rá a gyerekem (hacsak nem extrém túlhordásról van szó, én nemet mondanék).
2013. szept. 30. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Én emiatt nem indíttatnám be.

Nem kell kétségbe esni, ajánljon szülésznőt és egy másik orvost, aki ott tud lenni.

2013. szept. 30. 16:43
 3/15 A kérdező kommentje:

Elméletileg a kiírt időpontnál 4 nappal hamarabb indítaná meg körülbelül a szülést,de én is tartok tőle. Szeretnék nála szülni, ha már hozzá jártam a terhességem alatt végig, de most elég nagyot csalódtam benne, viszont új orvost keresni már nincs túl sok időm illetve lehetőségem.

Csak ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy " Neki ennyire nem számít a betege illetve a nem kevés összeg, amit elkér a szülésért?" .. azt mondanom sem kell, hogy ezek után azon is elgondolkozok,hogy adjak e neki egyáltalán bármennyit is....

2013. szept. 30. 17:02
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
válassz másik orvost,hozzá meg ne menj többet!
2013. szept. 30. 17:08
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
egy fillért se adj neki! te pont azért fizetnél neki,hogy amikor szükséged van rá ugrik. hát ez nem fog megvalósulni. így eszedbe se jusson fizetni!
2013. szept. 30. 17:09
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tenném, hogy megmondom neki, hogy előbb nem indíthat, de biztosítson maga helyett egy megbízható kollégát. Ennyi. Ő is csak ember, neki is közbe jöhet valami, ez eddig szerintem nem gáz, de akkor biztosítson helyettest.
2013. szept. 30. 17:21
 7/15 A kérdező kommentje:

És másik orvost abban a kórházban válasszak ahol ő vezette volna a szülést? Ugyanis már minden megvan, hiszen nincs sok időm hátra, hivatalosan sem.

Egyszerűen tanácstalan vagyok. Első babámat várom, és egyébként is millió aggodalom van bennem, de ezek után végképp fogalmam sincs, hogy mit tegyek. :(

2013. szept. 30. 17:22
 8/15 anonim ***** válasza:

Nekem a 6. Hóban jelentette be a dokim,hogy egyébként ő akkor nemfog tudni majd a szülésemhez jönni.Bár úgy tervezte hogy tud,de mégis inkább nem

Ugyanis gyereke van,elkezdett rendelni,de még nemdöntötte el akkor hogy vállal e szüléseket...csak rendelne

Na de ez még mindig jobb mint a 3 hét :-/

Lemondtam arról hogy dokit fogadjak..inkább szülésznőt kerestem.Férjem rokonságában volt is,így meg is oldottam

2013. okt. 1. 09:38
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem itt nem neked kellene keresni orvost, hanem neki maga helyett, beszélje meg egy kollégájával, esetleg mutasson be neki egy 10 perces beszélgetés keretében. Így is simán lehet, hogy magától is előbb elindul, vagy annyival később, hogy már itthon lesz. Ha meg akkor jön a baba mikor épp nincs itt az orvosod, akkor levezeti a helyettese a szülést. Szerintem így lenne korrekt és ezt el is várhatod tőle, mert ha előre szól, akkor lett volna időd másik dokihoz átmenni.
2013. okt. 1. 13:56
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat!

Én is arra gondoltam, hogy mutasson be egy másik dokinak, aztán ha elindul a szülés mikor ő nincs itthon,akkor annál az orvosnál szülök.. csak alapjába véve felháborít, hogy ilyet megcsinál velem egy orvos, akinek nem kevés pénzt fizetek.. mivel ugye máshogy nem vállalja a szülést.. és erre azt kapom, hogy én és a gyerekem alkalmazkodjon az ő időbeosztásához. :(

2013. okt. 1. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!