Mit tegyek, ha az orvosom közölte szülés elött 3héttel, hogy el kell utaznia pont abban az időpontban? . Az, ha esetleg meginditjak a szülést hamarabb, az mivel jár? Kicsit kétségbe estem .
Nálunk hasonló volt a helyzet, csak nálam korrektebb volt a dokim.
4 héttel előtte szólt, hogy sajnálja, de pont azon a hétvégén kezdi meg a szabadságát, amikorra ki vagyok írva. Egy kollégája külföldre költözött, így az addigi beosztások borultak, nem tehetett róla, csak így tudták megoldani. Mondta, szól bármelyik kollégájának, csak mondjam meg, kit szeretnék, ha ő nincs.
Végül a kislányom megoldotta a helyzetet, másfél héttel a kiírt időpont előtt született, pont a dokim volt ügyeletben. :-)
Ami szemétség, hogy indítani akarja a dokid, ez csak a pénzről szól, hogy biztos nála szüljél. Szerintem a babának és az anyának is a természetes szülésindulás a jó.
Szia. Mult vasarnap voltam bent ctgn,és meg is szültem..burkot repesztett a doki,mert kivoltam tagulva,de nem voltak rendszeres fájásaim. Minden rendben volt.. bar a dokival nem vagyok elégedett.
Neked hogy alakult végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!