Van olyan, hogy a külvilág nem látja a kismamán, hogy szül vagy vajúdik?
24 órát vajúdtam itthon. Nem fájt nagyon így nem akartam bemenni a kórházba (8 és 5 percesek voltak) Aztán mivel infúziót kellett kapnom fertőzés miatt nem repesztettek burkot a beérkezésnél, így tovább vajúdtam csendesen. A 30. óránál kezdett fájni, de szerintem csak a fáradtságtól. Végülis az utolsó 1 óra fájt borzalmasan a burokrepi után, azt már nem tudtam volna palástolni.
Amúgy az első 24 órában senki nem tudta. Direkt nem szóltam, mert akkor mindenki bepánikolt volna és küldtek volna a kórházba. Még múzeumot is látogattunk a nagy fiammal az nap :) És én sem vagyok fakír, csak jól bírom a fájdalmat.
Egy 3,5 éves és egy 3,5 hónapos fiú anyukája
Amikor megkezdődtek a fásaim, nem lehetett volna megmondani, hogy épp mi történik, nem olyan volt, mint a filmeken, ahol már az autóba is jajongva meg fújtatva szállnak be a nők :)
Úgy igazán fájni csak a tolófájásoknál kezdett, na azt már nem tudtam volna eltitkolni, ha akartam volna sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!