Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor a hálóing maradhat...

Szüléskor a hálóing maradhat a kismamán? Vagy hogy van ez, meddig kell felhúzni? Ilyen világosabb (sárga, rózsaszín) hálóinget lehet bevinni, vagy csak fehéret?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szüléskor nem lehet saját hálóinget viselni, nem tudom, hogy máshol hogy működik. Vajúdáskor nincs rajtad bugyi, és elég kellemetlen így flangálni. :D Kitoláskor pedig a melledig kell felhúzni.
2009. ápr. 8. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Amikor szültem,akkor nem engedték a saját hálóinget,de jobb is,mert így nem a sajátom lett tiszta vér. Hidd el,hogy ott már nem fogsz azzal foglalkozni,hogy meddig csúszik fel:))
2009. ápr. 8. 16:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.
2009. ápr. 8. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a kádban vajúdtam és utána másztam át az ágyra az utolsó 1/2 órában. Tök meztelenül voltam de rohadtul nem érdekelt. Kényelmes volt és szép.
2009. ápr. 8. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Adtak kórházi hálóinget a szülésre. Elől nyitott volt. Jó volt, mert nem voltam meztelen (engem zavart volna), de könnyen hozzáférhető volt minden.

2009. ápr. 8. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A bp.-i Szt.István khzban végig a saját hálóingedben vagy(szüléskor és utána is).Én a szülés után csak az izzadság miatt cseréltem le,egy csepp vér se volt rajta.Ráadásul én csak színes hálóinget vittem,halványkék és halvány rózsaszín hálóingem volt...
2009. ápr. 8. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A Sote II.szültem,saját hálóingben,zokniban és nem lett véres.
2009. ápr. 8. 22:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Bp. Szintén Szent István. Saját hálóing, vörös színű, zokni, nem lett véres. Én is csak az izzadság miatt cseréltem le, amikor letusoltam.
2009. ápr. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!