Nagyon fázós típus vagyok. Szülés alatt lehet a
kismamán zokni?
Persze! 2 éve novemberben szültem, de olyan melegem volt.. :) Most augusztusra vagyok kiírva kiváncsi vagyok mi lesz... :)
2009. jan. 4. 18:48
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
Gondolom kicsit bután hangzott a kérdés:)
Azt gondoltam,hogy mivel szülőszoba(minden steril),ezért nem engedik.
Szia!
Én is fázós vagyok, most is 2 vastag zokniban ülök itt.
Én márciusban szültem, szintén 2 zoknival a lábamon. Nyugodtan vehetsz fel, mert mielőtt a lábad a kengyelbe kötik, tesznek rá egy zöld "csizmát".
Persze, az adott pillanatban nem fáztam, a nyakamon volt a vizes törölköző is. Igaz,én 20 perc alatt megszültem, fájások nélkül.
Viszont utána 2 takaróval takargattak,mert annyira fáztam! Az nagyon rossz volt 2 órán keresztül, de megérte:)
2009. jan. 4. 18:57
4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Úgy néz ki nem vagyok egyedül ezzel a dologgal kapcsolatban.:)
Köszönöm a válaszokat.
Szia. Nekem le kellett vennem indítás előtt a zoknimat, de nem is bántam, mert borzasztó melegem volt. Vannak akik fáznak szülés alatt, na én kivétel voltam. Nem tudom rendes szülésnél hogy van, de rajtam semmi nem lehetett. Könnyű szülést! 1 hónapos baba anyukája.
2009. jan. 4. 20:14
Rajtam is volt zokni szülés alatt, nem kellett levennem. Vajúdás alatt marha melegem volt, majd' megfulladtam, ablakot kellett nyitni, el ne ájuljak, de a lábam szétfagyott, arra kellett a zokni :)
Üdv, 4 hetes anyuka
2009. jan. 4. 21:29
Szia.Én karácsonykor szültem, sajna zoknira nem gondoltam, így fázott is a lában, viszont mikor szóltam kaptam jó vastag takarót!!
2009. jan. 4. 22:32
Én se gondoltam a zoknira sajnos, pedig lehetett volna (érdekes, nálunk nem volt kengyelben a lábam, nem is volt kengyel). Fázott is a lábam rettentően, ezen nyávogtam végig, de nekem szerencsém volt mert 6 szülésznő tanuló volt bent nálam (mert nekem nem volt fogadott dokim egyedül, ezért körbezsongtak), és tök aranyosak voltak, egyszerre ketten dörzsölgették a lábaimat :)
2009. jan. 4. 22:54
Az van rajtad, amit akarsz, ha normálisak a kórház, csak mondjuk nem nadrág, én a kórházi hálóinget sem voltam hajlandó felveni, vittem sajátot, ki lehet mosni, meg amúgy sem számít. A szülőszoba nem steril.
2009. jan. 5. 09:41
Szia én október végén szültem,és volt rajtam zokni.Sőt ha akkor eszembe jutott volna még egy kardigánt is vettem volna föl,mert éjféltől vajúdtam reggel 6:42ig és nem aludtam na meg az erőlködés után úgy fáztam mint az apró szőrű kutya.
2009. jan. 5. 11:17
Kapcsolódó kérdések: