Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek olyan anyát aki csak...

Ismertek olyan anyát aki csak a külvilág felé jó anya?

Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Erre rá lehet jönni, hogy ki csak a külvilág felé jó??
2012. dec. 28. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
28%
Igen ismerek! Az egyik ismerösőm ilyen . Amikor találkozunk , akkor mindig előadja , hogy ő milyen jó anya , de ez mindig kiderűl , hogy mennyire!
2012. dec. 28. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
igen. én. a valóságot csak én tudom mert full nem vagyok elégedett magammal . félreértés ne essen nem verem nem hanyagolom el nem beszélek csúnyán velük meg semmi, de legbelül tudom hogy nem vagyok jó anya nem vagyok anyatípus sem.
2012. dec. 28. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
igen. Akkor jottem ra, hogy milyen alak, amikor a kozelunkbe koltoztek. Nagyon sokaig nem jottem ra, hogy alkoholista (probalok neki segiteni). A lanyok hallgatnak ra (ez a kulvilagnak....... az biztos h a gyerekek sosem hisztiztek. ..(volt hogy elottem cibalta be oket hajon fogva a sarokba.)
2012. dec. 28. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen az én anyám. Mindenkinek teszi a szépet,közbe meg .... inkább nem sorolom.
2012. dec. 28. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen a szomszéd nő aki feszt (beállítottan!) fotózza a gyerekeit, tölti fel a szellemes beszólásait a gyerekeinek, meg a szebbnél szebb képeket róluk meg hol mindenhol jártak járnak híreszteli is meg nekik mindig minden tökéletes az életükben aztán hallani havi 1-2 szer hogy iszonyatos módon káromkodva ordít az egész családjával a gyerekeivel is, a férjét kirakja szó szerint a ház elé a kertbe és nem engedi be akármilyen hideg van. Egyébként meg ő Szerelmem Drágám Férjecském és stb. az internetes képeken.:-/
2012. dec. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!