Sote II. vagy Uzsoki szülészete?
3 doki jött át az elmúlt egy évben a soteről az uzsokiba. Köztük az enyém is, Bőze doktor- ez csak úgy off az utolsónak.
Sotet nem ismerem, tehát nem tudom azt mondani, hogy az uzsoki jobb. Én Zuglóban szültem 14 hónapja. NAgyon meg voltam elégedve. A gárda egyszerűen profi, kedves. A szopis tanácsadó egy angyal.A szülőszobák nagyon modernek, sok-sok eszközzel, ami a szülést könnyíti. Kád, labda, bordásfal, stb.
Én is légkondis szobában voltam, mikor elvitték a gyerekeket, nagyon jó volt, hogy be tudtuk kapcsolni a 40 fokban.
A higiéniával a mi fürdőnkben nem volt gond, a kaja számomra viszont ehetetlen, de nekem is hoztak, nem volt gond. Minden szobához van külön fürdő és a legjobb, amit már írtak előttem: betartatják a látogatási időt. Jön a biztonsági őr és kiküld mindenkit. A szobába se jöhetnek be látogatók, én többek között ezért is választottam ezt a kórházat.
Amúgy a természetes szülés tekintetében az Imrét ajánlják sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!