Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szult valaki mostansag az...

Szult valaki mostansag az Uzsoki korhazban Lajis Timeanal?

Figyelt kérdés

Van valakinek tapasztalata/infoja rola?

Minden erdekel!!! :)

2013. jún. 25. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gondolkodtam rajta(voltam is nála 2x),de nem őt választottam..

Vagány és jófej doktornő szerintem,de mindig iszonyú rohanásban van.Nincsen magánrendelése(bár hallottam,hogy pár hete szombatonként elkezdett valahol rendelni),így amikor először mentem hozzá 3,5 órát vártam rá a kórházban..10 percet voltam bent a rendelésen,akkor rendes volt és segítőkész,de már ott is volt a következő páciens.

Mikor másodjára mentem,akkor is viszonylag sokat vártam,és úgy tűnt,hogy az uh-n is bizonytalan..

Így nem mentem többet:(

Ha lenne ideje a pácienseire és kicsit tapasztaltabb lenne szerintem nem lenne rossz orvos:)

2013. jún. 26. 00:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Csatlakoznék az előttem szólóhoz.

Egyfolytába rohan, rengetegen vannak nála, így nem figyel oda rendesen mindenkire. Szerinem túlvállalja magát. Pl. reggel mondta az egyik kismamának, hogy mindjárt meg UH-za, na ebből este 8 lett. Nehéz utolérni őt telefonon (ezt egy kismamától hallottam). Mikor én szültem ő volt az ügyeletes. Sűrgösségi császárom volt, jól csinálta nem volt probléma, alapjáraton kedves nő. De én nem választanám.

2013. jún. 26. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!