Tudtok ajánlani egy szuper jó dokit (akár magán is lehet), aki az Uzsoki kórházban vezet le szülést?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 09:06
1/7 anonim válasza:
Halász Domonkos, nagyon jó orvos..
2/7 anonim válasza:
Halász Domonkos!
1,5 éve nála szültem,nagyon jó doki!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! és ő hol rendel, mennyiért? köszi
2012. márc. 21. 08:06
4/7 anonim válasza:
Újpesten van sztk-ban heti 1x,13.ker.-ben van a magánrendelése havi 10.000+a szülés!
5/7 A kérdező kommentje:
és mennyi a szülés nála ill. a havi 10en kívül van még vmi plusz?
2012. márc. 21. 08:10
6/7 anonim válasza:
Nincs,havi 10.000 és annyiszor mész ahányszor akarsz,a szülésre nekem azt mondta,hogy 70-80-at szokott kapni,ha lett volna több,akkor többet is adtam volna neki,annyira megvoltam vele elégedve!
Persze ebben nincs benne a 4D!
7/7 anonim válasza:
Dr Fekete Antal.A magán rendelője a nyugati tér 4 szám alatt van.Egy vizit nála 6000 forint a szülés 100.000forint.Nagyon meg vagyok vele elégedve tavaly szeptemberben szültem nála császárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!