Az Uzsoki kórházban elintézik a gyerek papírjait (születési anyakönyvi kivonat, TAJ kártya, lakcímkártya)? Amikor jövünk haza a kórházból meg lesz, vagy nekünk kell elintézni?
Első vagyok, még annyit ha nem vagy férjnél akkor kell tenni egy nyilatkozatot az ügyvédnél (2200 ft) , hogy nem vagytok házasok, nem vagytok bejegyezve az élettársi kapcsolatok jegyzékébe!( ez ott van a Hivatal mellett, így nem kell messzire menni) Ezzel a papírral mentek az anyakönyvi kivonatért, (jól nézzétek át az adatokat, hogy stimmelnek-e, dátumot is, meg addig a nevét is változtathatjátok ha nem vagytok biztosak, hogy jól választottatok!!). Ha ez is megvan mehettek az épület másik oldalába, hogy megcsináltassátok a lakcímigazolóját és ha van nálatok egy kép szemből a babáról akkor még személyit is csináltathattok neki!!( Bár ez szerintem csak akkor jó ha menni akartok valahova határon kívül, mert csak 6 hónapig jó!)
Remélem tudtam segíteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!