Kismamik! Uzsoki kórházban kinél szültetek, kit ajánlanátok?
Lukács doki szerintem nagyon jó orvos(mondjuk csak UHzot engem, de pl mamámat műtötte, és jó munkát végez), illetve Capó/Csapó aki még nagyon jó orvos róla jókat hallottam(ha néztél valaha Dokikat akkor olyan a stílusa mint dr Cox, csak kicsit jobban emészthető)
Akit ismerek vizsgálatról Mecsér, ő sem rossz, bár engem megbántott pár éve, és kicsit duzzogok rá.
Lukács doki. A Háberm. egy pökhendi beképzelt alak.
Egy ott dolgozó.
Csapót többen dicsérik, bár a stílusától engem kiráz a hideg. Habermajer bent volt az előző császáromnál, elég arrogánsnak tűnik..
A kérdezőhöz viszont én is csatlakoznék, én is ma tudtam meg, h a szóban forgó dr úr visszavonult... bár ezt 2 hónapja még nem mondta, és úgy tűnik, nálunk is jön a baba. Szóval, ha az ott dolgozó kedves hozzászóló nekem is tudna segíteni, kit válasszak, megköszönném:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!