Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Uzsoki utcai kórházról tapaszt...

Uzsoki utcai kórházról tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés
Minden jó és rossz vélemény érdekelne. Orvost szeretnék választani.
2013. júl. 2. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt választott orvosom/szülésznőm.

Januárban szültem ott.

Szülésznő: Molnár Gizella

Orvosok: Dr Bőze Tamás, Dr Lajis Tímea, Dr Tóth Richárd

Nagyon kedvesek, normálisak voltak!

Éjjel 3-kor mentünk be és délután 5-kor lett meg a baba, azért a 3 doki. :)

Bementem, át kellett öltözni a szülőszobáknál lévő öltözőben, itt van zárható szekrény is(a szobában is),, aztán ctg kb fél órára, majd megnézett a doki, beöntés volt, borotválás akkor van csak, ha szükséges. Ezek után kimehettem szólni a páromnak, jöjjön be. Szülőszobában egy mindenfelé alakítható ágy volt, meg labda. A másikban volt bordásfal és kád is, de ez jutott... :) A szülést nem mesélem el inkább. :)

Csecsemősök is aranyosak. Mondták, ha kérdés van, bármikor lehet csöngetni. Megmutatták a pelusozást, szoptatást. A baba ha kell , kaphat tápszert (ha TE akarod) egyszer éjjelre. Egyébként kis cumisüvegben van cukros víz, ha kellene.

Alapból kórházi ruhába öltöztetik fel, de a kis kocsijába tedd majd be a ruhát/kistakarót és kicserélik a sajátra. Aztán már csak akkor cserélnek, ha újra raksz be ruhát a kocsiba, a pelus és popótörlő alap, h legyen bent. Reggel van orvosi vizit és este fürdés a babáknak, amúgy végig veled lesz. Délelőtt a gyerekorvos is körbejár és elmondja mi van a babával.

Vizit reggel és este volt.

Negatív: kaja. Vigyél / vitess be ennivalót, innivalót. Van hűtő mindegyik szobában és a folyosón kis konyha, ott mikro. (Példa. Reggeli: 2 szelet kenyér, 2 karika szalámi. Vacsi: 2 szelet kenyér, 1 háromszög sajt. Ebéd az zöldségleves volt mind 3-szor, illetve elég ízetlenül főznek, pörkölt, főzelék)

WC papírt is vigyél!

Annyi még, hogy én végig hálóingeben voltam, de szüléshez venném már csak fel, mert utána rajtam kívül csak 2 anyuka volt abban, a többiek melegítőnadrág-póló-ban, nem szeretek kilógni, meg amúgy sem éreztem úgy. :)

Hááát, most hirtelen így ennyi, ha kérdésed van, szívesen válaszolok!

2013. júl. 2. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. júl. 2. 18:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a beszámolódat!:) Megkérdezhetem,hogy kellett fizetni valamit a szülés után? Én fogadnék orvost,de ha pont nem érne rá,amikor én szülök,akkor minek adtam a vizsgálatokért pénzt neki,nem? Az első babámnál szerencsére ott volt a dokim.Ha valami kérdésem lenne,mindenképp írok:)
2013. júl. 3. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én nem fizettem semmit. Ha lett volna fogadott dokim, akkor ok, de így nem. :)

(Első voltam)

2013. júl. 3. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!