Szült valaki az Uzsokiban? Vélemények, tapasztalatok érdekelnének és, hogy lehet kapni epidurált?
Januárban szültem, nem volt fogadott orvosom, szülésznőm.
Mindenki nagyon kedves és barátságos volt.Elégedett vagyok. Kaptam EDÁ-t, dél körül és este is, picit várni kellett (kb 1/4 - 1/2 óra), mert a másik épületből jön át az anesztes. Én mondtam, hogy kérek, és adtak is.
CSecsemősök is aranyosak és segítőkészek voltak.
Vigyél mindenképp wc papírt és kaját, inni valót. (borzasztó a kaja...! meg a reggeli pl 2 szelet kenyér, 2 karika felvágott, vacsi: 2 szelet kenyér, 1 háromszög Medve sajt...)
Van hűtő és a folyosón konyha.
Szülésre hálóing, de rajtam kívül utána már csak 1-2 anyuka volt abban, a többiek melegítő nadrág, pólóban voltak. Ha ez téged nem zavar, meg kényelmesebb a hálóing, nyugodtan lehetsz benne, nekem kicsit kellemetlen volt, hogy szinte egyedül vagyok abban. :)
Bugyiba benézni nem fognak, a hasadat nyomkodják csak meg még aznap és másnap. Utána már azt sem.
Nagyon megnyugtatott a válaszod!
Köszönöm szépen!!!
Már csak 5 napom van a kiírásig és fontos volt nekem,hogy milyen körülményekre,szülésznőkre és orvosokra számíthatok!
Jó helyen leszel!!! :)
Könnyű szülést!
Majd ha eszedbe jut, írj utána!!! :)
Köszönöm szépen!
Mindenképp írni fogok,ha kijöttünk a kórházból! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!