Győri szülészeti tapasztalatok érdekelnének! Aki mostanában szült (császárral), mit vigyek magamnak babának és úgy egyáltalán?
június elején szültem.indított volt túlhordás miatt.
magamnak:hálóing(szülésre adnak);papucs;tisztálkodó szerek-egy külön tatyóba jó ha teszel egy törölköző;köntös;wc papír;egyszóval minden,ami komfortérzetet biztosít.
babának úgy számoltam,hogy napi 2-3 váltóruha.ez évszakfüggő-de arra számíts,hogy böszme meleg van!Az első fiamat 2éve október végén szültem,és nyitott ablak mellett lehetett kibírni.
pelust napi 3-4et adnak,de azt vigyél pluszban,popsitörlőt,krémet.textil pelust,takaró nem igazán kell,mert adnak olyan "pólya" félét.
ha kérdésed van írj privát.és ha van rá módod,ajánlom a VIP szobát!
Köszönöm az eddigi válaszokat!Már én is szültem itt 3.5 éve,de jobb felfrissíteni a memóriámat:)
Tényleg akkor is nagyon meleg volt és mindent vittem,de már nem emlékszem rá mi kellett volna még vagy mi volt felesleges:)Jó nagy pakott összepakoltam inkább legyen ott feleslegesen egy-két dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!