Információt szeretnék kérni dr. Boros Edina szülész-nőgyógyászról. Terhesgondozás, szülés, császármetszés tapasztalatok, vélemények érdekelnének. Milyen árakkal dolgozik a doktornő?
2011-ben nála született a kisbabánk. Akkor még ugyanezek a tarifák voltak, bár azóta lehet, hogy emelte az árakat. Terhesgondozás során ultrahangos vizsgálatot nem végzett, mert nem olyan jó a készüléke. Amúgy minden alkalommal volt súlymérés, vérnyomás, vizelet vizsgálat is.
Amikor a 30. heti ultrahang eltérést mutatott a babánál, nem igazán tudott mit kezdeni vele, még engem kérdezett, hogy mit mondtak a kórházban. :( Az is utólag derült ki, hogy a babánk enyhén oxigénhiányos állapotban született, amit csak itthon vett észre a védőnő!
Kicsit úgy éreztem, ez a része nem az erőssége!
A szülés alatt szinte végig bent volt, segített mindenben, neki köszönhetően jó élményként maradt meg bennem a szülés.
Összességében, a saját részemről teljes mértékben elégedett voltam vele, a baba szempontjából viszont kevésbé! A Bajcsy szülészetéről már nem is beszélve, de ez más téma...
Kedves Első válaszoló!
Remélem már nálatok is rendben van a babátok mozgása, nálunk a Dévényes kezelés csodát tett!
Megkérdezhetem, hogy kihez jársz a második babáddal? Valószínű, hogy én is másik orvost keresek...
Boldog, komplikációmentes szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!